verifikasi:

Pabrik urang parantos kalangkung

CGMP ISO9001 ISO14001

1
Taun Garapan

PANGALAMAN didirikeun taun 1999. Saatos 20 taun pamekaran stabil, aya 26 ahli biologis anu profesional sareng berpengalaman.

1
Laboratorium Laboratorium

PANGALAMAN ngagabung sareng ngawangun kerjasama jangka panjang sareng 89 laboratorium di sakumna dunya, sareng 112 tanaga tim anu atos dididik.

- Kaunggulan kami

Services