Tinjauan sistematis sareng meta-nganalisa panalitian klinis manusa ngagunakeun dosis anu rendah stimulan sistem saraf pusat pasti yén ubar ieu ningkatkeun kognisi di jalma séhat. Ngabantosan diajar.

CATALOG

Gagasan penyambung Hidup nyaéta sapanjang sajarah manusa sareng ayeuna nyoba ngalangkungan wates 125 taun umum ku sadayana suplemén kimia.

CATALOG

Nomer ulah ngabohongSaksi Kami Kakuatan

PANGALAMAN diadegkeun taun 1999. Saatos pangembangan 20 taun stabil, aya 26 ahli biologis anu berpengalaman sareng berpengalaman, sareng ngiringan sareng ngawangun kerjasama jangka panjang sareng 89 laboratorium di sakuliah dunya, sareng 112 staf tim anu berpendidikan anu saé.

26Biologi
20Taun Garapan
89Laboratorium Laboratorium
112Tim Produksi
sintésis custom jeung kontrak R & D

WISEPOWDER tiasa nawiskeun jasa-jasa di handap ieu, anu sadayana disokong ku kawijakan kuat pikeun perlindungan Harta intelektual (IP), mastikeun proyék dikelompokeun dina kapercayaan anu ketat.

blok wangunan pikeun kapanggihna ubar

WISEPOWDER for Discovery Narkoba mangrupikeun solusi dumasar-awan kognitif anu nganalisa kanyaho sareng data ilmiah pikeun ngungkabkeun hubungan anu disumputkeun sareng disumputkeun anu tiasa ngabantosan kamungkinan tina terobosan ilmiah.

Leutik skala & manufaktur badag skala

Salami sapuluh taun ka tukang, WISEPOWDER parantos nyayogikeun sintésis khusus sareng jasa manufaktur. Tingkat jasa urang tiasa dikelompokeun ti kelompok leutik milligram ka ton jasa manufaktur skala ageung.

Prosés R & D tur ngembangkeun jalur anyar

Tim pangembangan kimia urang, diwangun ku 26 ahli biologi di nagara urang, ngaleuwihan ekspektasi dina proyék anu paling nangtang. Digawe di laboratorium canggih anu dilengkepan ku prosés panganyarna sareng instrumen analitis.

Panengah

Ngaliwatan nguji pihak-katilu sareng di-imah, WISEPOWDER investasi pikeun mastikeun kualitas pangsaéna sareng paling dipercaya. prinsip urang terang-palanggan-anjeun, sareng kusabab ayana peréduksi dina penjualan bahan kimia panalungtikan.

Palayanan lirén

WISEPOWDER jasa ngalangkungan sajumlah jasa, kalebet panaliti sareng pamekaran, uji klinis, pamasaran ubar, produksi ubar sareng pangiriman perantara, penyuluhan ubar, sareng jasa pangropéa saatos-jualan.

tina blog urangwarta Anyar

tina blog urangwarta panas