Tentang Kami

Wisepowder museurkeun kana panilitian, manufaktur sareng inovasi bahan atah pikeun nootropics, suplemén gizi sareng bahan farmasi. Kami produsén sareng ahli anu berpengalaman sareng ngalaman.

Wisepowder mangrupikeun perusahaan anu kondang sareng terpercaya sareng pangalaman anu langkung ti 20 taun di industri nutrisi Cina. Sareng, ayeuna, sadayana produksi bahan ngagaduhan sistem manajemén kontrol kualitas standar anu ketat saluyu sareng peraturan GMP. WISEPOWDER nyadiakeun produk anu berkualitas luhur. Sareng, hiji tim urang gawé bareng sareng locates di AS bakal mikeun layanan anu berhubungan pikeun klien-klien di sakumna dunya.

Wisepowder parantos netepkeun pusat laboratorium anu dilengkepan alat canggih ti Jerman, Jepang sareng AS pikeun nganalisa sareng sintésis eusi bahan aktip anu mastikeun Wisepowder ngontrol sadaya tahapan prosés manufaktur.

gambar Pabrik Wisepowder

Platform R & D

  1. Platform évolusi diarahkeun
  2. Platform Editing Mikroba Mikroba
  3. Mététratformasi métabolik
  4. Platform Ferméntasi leutik
  5. Tés leutik dina platform katalitik énzim
  6. Tés leutik Platform ékstraksi Produk
  7. Tés Pilot platform Fermentasi
  8. Uji pilot ngeunaan platform katalitik énzim
  9. Tés Pilot tina Platform ékstraksi Produk
gambar Pabrik Wisepowder

Misi urang

  1. Élmu pikeun Hirup

    Urang narékahan pikeun kaséhatan masarakat manusa sareng narékahan pikeun kahirupan anu langkung hadé pikeun manusa.

  2. tanggung jawab sosial

    Kami parantos aktipkeun kagiatan kasejaan sosial di Asia sareng Afrika, sareng parantos ngirim kahaneutan 200,000 jalma dugi ka ayeuna.

  3. Nguber Inovasi

    Inovasi mangrupikeun senjata sihir urang pikeun tetep séhat dugi ka ayeuna. Upami urang hoyong salamet dina persaingan pasar, urang kedah ngagaduhan kamampuan pikeun ngan ukur.

  4. Nguberuk Unggul

    Kami mastikeun ngabutuhkeun kualitas produk sareng manajemén anu ketat sareng atikan pikeun unggal karyawan perusahaan. Ngan urang sacara utuh ngabutuhkeun diri pikeun ngudag diri anu langkung hadé.

  5. Palanggan Kahiji

    Konsumén kolotna sandang sareng pakéan. Urang kedah nedunan komitmen pikeun konsumén.

Visi urang

  • Téhnologi sareng ubar anu langkung saé pikeun ngalayanan langkung Pelanggan.

  • Ngurangan biaya produk, sadayana waé tiasa.

  • Laksanakeun pangsaéna pikeun ngabantosan jalma-jalma ngajauhan turun.
26Biologi
89Laboratorium Laboratorium
20Taun Garapan
112Tim Produksi