- Propil Company

Wisepowder museurkeun kana panilitian, manufaktur sareng inovasi bahan atah pikeun nootropics, suplemén gizi sareng bahan farmasi. Kami produsén sareng ahli anu berpengalaman sareng ngalaman.

Wisepowder mangrupikeun perusahaan anu kondang sareng terpercaya sareng pangalaman anu langkung ti 20 taun di industri nutrisi Cina. Sareng, ayeuna, sadayana produksi bahan ngagaduhan sistem manajemén kontrol kualitas standar anu ketat saluyu sareng peraturan GMP. WISEPOWDER nyadiakeun produk anu berkualitas luhur. Sareng, hiji tim urang gawé bareng sareng locates di AS bakal mikeun layanan anu berhubungan pikeun klien-klien di sakumna dunya.

Wisepowder parantos netepkeun pusat laboratorium anu dilengkepan alat canggih ti Jerman, Jepang sareng AS pikeun nganalisa sareng sintésis eusi bahan aktip anu mastikeun Wisepowder ngontrol sadaya tahapan prosés manufaktur.

R & D platform

0
Biologi

aya 26 ahli biologis anu profesional sareng berpengalaman

0
Laboratorium Laboratorium

ngagabung sareng ngawangun kerjasama jangka panjang sareng 89 laboratorium di seluruh dunya

0
Taun Garapan

didirikeun taun 1999. Saatos 20 taun pangwangunan stabil

0
Tim Produksi

 babarengan jeung 112 tanaga tim anu atos dididik.

- Galéri Pabrik

ORA KUMIS NAON

Ngalanggan newsletter urang jeung grab Meunang cutatan!