- Propil Company

kosong

Wisepowder museurkeun kana panilitian, manufaktur sareng inovasi bahan atah pikeun nootropics, suplemén gizi sareng bahan farmasi. Kami produsén sareng ahli anu berpengalaman sareng ngalaman.

Wisepowder mangrupikeun perusahaan anu kondang sareng terpercaya sareng pangalaman anu langkung ti 20 taun di industri nutrisi Cina. Sareng, ayeuna, sadayana produksi bahan ngagaduhan sistem manajemén kontrol kualitas standar anu ketat saluyu sareng peraturan GMP. WISEPOWDER nyadiakeun produk anu berkualitas luhur. Sareng, hiji tim urang gawé bareng sareng locates di AS bakal mikeun layanan anu berhubungan pikeun klien-klien di sakumna dunya.

Wisepowder parantos netepkeun pusat laboratorium anu dilengkepan alat canggih ti Jerman, Jepang sareng AS pikeun nganalisa sareng sintésis eusi bahan aktip anu mastikeun Wisepowder ngontrol sadaya tahapan prosés manufaktur.

R & D platform

kosong
0
Biologi

there are 26 professional and experienced biologists

0
Laboratorium Laboratorium

joined and built long term cooperation with 89 laboratories around the world

0
Taun Garapan

was established in 1999. After 20 years stable development

0
Tim Produksi

 along with 112 well-educated team staffs.

— Factory Gallery

ORA KUMIS NAON

Ngalanggan newsletter urang jeung grab Meunang cutatan!