Sadaya tulisan ku: wisepowder

Ngeunaan wisepowder

Cycloastragenol (CAG): Kauntungan, Dosis, Pangaruh Sisi

  1. Naon Éta Cycloastragenol (CAG) Cycloastragenol mangrupikeun saponin alami anu diekstraksi sareng dimurnikeun tina akar ramuan Astragalus membranaceus. Tutuwuhan astragalus parantos dianggo dina pangobatan tradisional Cina (TCM) mangabad-abad sareng masih dianggo dina sagala rupa ubar hérbal. Astragaloside IV mangrupikeun bahan aktif anu utama dina astragalus membranaceus, sayogi sakedik ... Continue reading

2020-04-10 suplemén

Nicotinamide Mononukleotida (NMN): Kauntungan, Dosage, Suplemén, Panaliti

  1. Naha Urang Peryogi Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Sanaos sepuh teu tiasa dilawan, aya prospek ngabalikeun prosésna, berkat Nicotinamide Mononucleotide (NMN). Hirup ka sepuh anu asak mangrupikeun impian sadayana sareng aya sanyawa sapertos NMN anu ngabantosan urang ngahontal impian. Kuring terang anjeun panginten panginten kumaha senyawa ieu aya hubunganana sareng… Continue reading

2020-04-03 Antiaging

L-Ergothioneine (EGT): Diét Der Ant Antioxidioxidioxidioxidioxid with with with with with with with kalayan therapeutic poténsial

  1. Vitamin umur panjang L-Ergothioneine (EGT) L-Ergothioneine (EGT) ogé katelah salaku "vitamin umur panjang". Vitamin umur panjang ngarujuk kana nutrisi kalebet vitamin, mineral sareng unsur sanés anu konci pikeun sepuh anu séhat. Daptar vitamin umur panjang ku Bruce Ames kalebet vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, biotin, vitamin C, kolin, vitamin D, vitamin E,… Continue reading

2020-03-31 Antiaging

Oleoylethanolamide (OEA): Narkoba Réduksi Beurat Anu Ngabantosan Pikeun Ngadalikeun Appetite

  1. Naon Oleoylethanolamide (OEA)? Oleoylethanolamide (OEA) mangrupikeun régulator alami beurat, koléstérol, sareng napsu. Métabolit disintésis dina jumlah leutik dina peujit leutik. Molekul alamiah tanggung jawab pikeun perasaan kenyang saatos anjeun nyandak tuang. Oleoylethanolamide ngabantosan pangaturan gajih awak ku cara ngariung reseptor alpha reséptor-aktif dioksida (PPAR-Alpha). … Continue reading

2020-03-24 Nootropics

5 Mangpaat tina Nyokot Pyrroloquinoline Quinone (PQQ)

  Naon Pyrroloquinoline quinone (PQQ)? Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) nyaéta molekul quinone leutik sareng sipat sapertos vitamin sapertos bubuk Dihexa (PNB-0408). Sanyawa mangrupikeun agén redoks anu kuat dua kali salaku antioksidan. Ku alatan éta, éta stabil pisan sareng sacara farmakologis signifikan dina pengobatan neurodegeneration. Sababaraha studi klinis mastikeun pyrroloquinoline quinone (PQQ) janten kuat… Continue reading

2020-03-19 suplemén

Naha Palmitoylethanolamide (PEA) Manfaat Keuntungan Leungit beurat?

  1. Naon ari Palmitoylethanolamide (PEA)? Palmitoylethanolamide (PEA) ogé disebut N-2 hidroksietil palmitamida atanapi palmitoylethanolamine mangrupikeun bahan kimia anu kalebet kana gugus amida asam lemak. Mangrupikeun lipid anu aktip sacara biologis, alami kajadian anu nimpah CR2 (reséptor cannabinoid) sareng berinteraksi sareng sél peradangan dina sistim saraf urang. Suplemén Palmitoylethanolamide parantos kabuktosan ngagaduhan ... Continue reading

2020-03-15 Nootropics