Blog

Oleoylethanolamide (OEA): Narkoba Réduksi Beurat Anu Ngabantosan Pikeun Ngadalikeun Appetite

  1. Naon Oleoylethanolamide (OEA)? Oleoylethanolamide (OEA) mangrupikeun régulator alami beurat, koléstérol, sareng napsu. Métabolit disintésis dina jumlah leutik dina peujit leutik. Molekul alamiah tanggung jawab pikeun perasaan kenyang saatos anjeun nyandak tuang. Oleoylethanolamide ngabantosan pangaturan gajih awak ku cara ngariung reseptor alpha reséptor-aktif dioksida (PPAR-Alpha). … Continue reading

2020-03-24 Nootropics

5 Mangpaat tina Nyokot Pyrroloquinoline Quinone (PQQ)

  Naon Pyrroloquinoline quinone (PQQ)? Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) nyaéta molekul quinone leutik sareng sipat sapertos vitamin sapertos bubuk Dihexa (PNB-0408). Sanyawa mangrupikeun agén redoks anu kuat dua kali salaku antioksidan. Ku alatan éta, éta stabil pisan sareng sacara farmakologis signifikan dina pengobatan neurodegeneration. Sababaraha studi klinis mastikeun pyrroloquinoline quinone (PQQ) janten kuat… Continue reading

2020-03-19 suplemén

Naha Palmitoylethanolamide (PEA) Manfaat Keuntungan Leungit beurat?

  1. Naon ari Palmitoylethanolamide (PEA)? Palmitoylethanolamide (PEA) ogé disebut N-2 hidroksietil palmitamida atanapi palmitoylethanolamine mangrupikeun bahan kimia anu kalebet kana gugus amida asam lemak. Mangrupikeun lipid anu aktip sacara biologis, alami kajadian anu nimpah CR2 (reséptor cannabinoid) sareng berinteraksi sareng sél peradangan dina sistim saraf urang. Suplemén Palmitoylethanolamide parantos kabuktosan ngagaduhan ... Continue reading

2020-03-15 Nootropics

Pitunjuk Pamimpin pikeun Quercetin

  Naon ari quercetin? Quercetin (117-39-5) kagolong kana kelompok sanyawa anu disebut flavonoid. Nami kimia na nyaéta 3, 3 ′, 4 ′, 5,7-pentahydroxyflavone. Mangrupikeun pigmén anu aya sacara alami dina seueur sayuran, buah, sareng séréal sareng mangrupikeun antioksidan utama dina diét. Quercetin ogé sayogi dina bentuk kapsul sareng ogé dina bentuk bubuk salaku ... Continue reading

2019-12-04 Kategori séjén

Glycine Propionyl-L-Carnitine (GPLC): Suplemén Pangsaéna Kanggo Olahraga

  Naon Glycine Propionyl-L-Carnitine (GPLC) Glycine Propionyl-L-Carnitine ngarujuk kana jinis anu terikat sacara molekul tina propionyl-L-carnitine sareng glycine asam amino. Hal ieu diklasifikasikeun dina kulawarga pikeun Carnitine sareng penting dina ngawangun Creatine. Glycine Propionyl-L-Carnitine (GPLC) fungsina salaku antioksidan, sareng hasilna janten tarung pangaruh ngalawan radikal bébas ogé ... Continue reading

2019-11-27 Nootropics