Blog

Anu paling kuat Antidepresan: Tianeptine Sodium

  Naon Éta Tianeptine Sodium Tianeptine natrium mangrupikeun pangobatan anu dianggo ku pangguna pikeun ngatur déprési. Sanaon ubarna henteu acan acan disatujuan pikeun dianggo di Amérika Serikat Amérika ku Administrasi Pangan sareng Narkoba, éta parantos kabuktosan janten antidepresan anu kuat. Natrium tianeptin anu dijual gampang sayogi dina sababaraha rupa ... Continue reading

2019-11-14 Nootropics

Anti cemas ubar Phenibut: Naha Aman Aman?

  Tinjauan Phenibut Suplemén Phenibut asalna di Rusia, dimana éta dipaké pikeun ngagentos sababaraha kaayaan anu kalebet insomnia, déprési, gangguan defisit perhatian, gangguan vestibular, kahariwang, tics sareng gagap. Naon anu ngabédakeunana tibatan pangobatan anu sanés nyaéta ogé dijual salaku ubar nootropic: ieu nunjukkeun yén éta gunana pikeun ningkatkeun ... Continue reading

2019-11-12 Nootropics

Glucoraphanin vs. Sulforaphane: The Antioksidan Best na nutrisi konci Dina ekstrak Brokoli

  Naon ari Glucoraphanin? Glucoraphanin (21414-41-5) mangrupikeun antioksidan anu kuat, épéktip, sareng awét salami utamina aya dina brokoli. Jumlah unsur ieu beda-beda ti hiji brokoli kana unsur anu sanés. Saperti ayeuna, masih teu aya jalan pikeun konsumén pikeun nangtoskeun sabaraha tina éta dikandung dina brokoli khusus nalika balanja. Ogé, studi… Continue reading

2019-11-07 suplemén

Pramiracetam | Pangalusna Suplemén Nootropics Cognitive Enhancer

  What Is Pramiracetam Pramiracetam, ogé katelah Pramistar, nyaéta enhancer kognitif anu ngamungkinkeun uteuk anjeun ngalakukeun dina cara anu pangsaéna. Pramiracetam nootropics mangrupikeun racetam anu disintésis tina piracetam. Éta kajantenan ngalangkungan gugus gugus amida anu aya dina piracetam sareng gugus étil dipropan-2-ylamino. Ganti anu ngajantenkeun Pramiracetam ngagaduhan ... Continue reading

2019-11-05 Nootropics

Asam Vitamin C 3-O-Ethyl-L-ascorbic Acid anu pangsaéna dina Paké Kosmétik

  Ikhtisar Asam 3-O-Étil-L-ascorbic Asam étil ascorbic atanapi 3-O-Ethyl-L-Ascorbic acid (86404-04-8) mangrupikeun hiji molekul anu dihasilkeun ku ngarobih asam askorbat, anu paling dikenal salaku Vitamin C. Modifikasi na biasana dilakukeun pikeun ningkatkeun stabilitas molekul ogé ningkatkeun transportasiana ngalangkungan kulit sareng salaku Vitamin C murni, éta gampang didegradasi. Sakali ubar janten ... Continue reading

2019-10-31 suplemén

Pedoman Ultimate of Sesamol Antioksidan

  Naon ari Sesamol? Sesamol (533-31-3), anu ogé disebut ku pangguna industri salaku Sesamol 533-31-3 atanapi 3,4- (Methylenedioxy) phenol, mangrupikeun sanyawa lignan anu diekstraksi tina minyak wijen anu dipanggang. Di sagigireun fenol wijen, ekstrak sanyawa lignan sanés minyak nyaéta sesamin sareng sesamolin. Sesamol mangrupikeun senyawa antioksidan fenolik anu parantos dimaénkeun ... Continue reading

2019-10-29 produk

Pangaruh Kaséhatan Lycopene 丨 Rahasia umur panjang

  What Is Lycopene Lycopene (502-65-8) mangrupikeun fittonutrien tutuwuhan anu kagolong kana kelas karotenoid. Carotenes mangrupikeun pigmén warna-warni anu aya dina sél sababaraha tutuwuhan, ganggang, sareng baktéri tangtu. Bahan kimia alami ieu tanggung jawab pikeun warna beureum, oranyeu, konéng, atanapi héjo dina sayuran sareng buah. Nya, kuring yakin anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun… Continue reading

2019-10-24 Nootropics

Meunangkeun ulasan noopept pangsaéna online ti wisepowder

  Naon ari Noopept? Noopept mangrupikeun suplemen nootropic anu kuat anu turunan ti kulawarga ubar racetam. Seueur jalma nganggap ubar Noopept nootropic salaku antara paningkatan kognitif pangsaéna. Di sagigireun éta, éta mangrupikeun suplemen tambahan pikeun jalma-jalma anu milari suplemén anu ngagaduhan sipat neuroprotéktif. Sanaos ngagaduhan struktur dipeptida, sami sareng Piracetam, anu… Continue reading

2019-10-15 Nootropics