Nootropics

Januari 27, 2021
Glycine Propionyl-L-Carnitine (GPLC): Suplemén Pangsaéna Kanggo Olahraga
Naon Glycine Propionyl-L-Carnitine (GPLC) Glycine Propionyl-L-Carnitine ngarujuk kana jinis anu terikat sacara molekul tina propionyl-L-carnitine sareng glycine asam amino. Hal ieu diklasifikasikeun dina kulawarga sami sareng Carnitine [...]
Januari 24, 2021
Oleoylethanolamide (OEA): Narkoba Réduksi Beurat Anu Ngabantosan Pikeun Ngadalikeun Appetite
Naon Oleoylethanolamide (OEA)? Oleoylethanolamide (OEA) mangrupikeun régulator alami beurat, koléstérol, sareng napsu. Métabolit disintésis dina jumlah leutik dina peujit leutik. Molekul alam jawab [...]
Januari 22, 2021
Sagala Anu Anjeun Kedah Anget Ngeunaan Nicotinamide Riboside Chloride
Jutaan jalma di luar sana nyéépkeun seueur artos pikeun produk anti sepuh sapertos Nicotinamide Riboside klorida. Sanaos sepuh mangrupikeun prosés alami, jalma ngan ukur henteu hoyong katingali sepuh. [...]
November 15, 2020
Naha Palmitoylethanolamide (PEA) Manfaat Keuntungan Leungit beurat?
Naon Palmitoylethanolamide (PEA)? Palmitoylethanolamide (PEA) ogé disebut N-2 hidroksietil palmitamida atanapi palmitoylethanolamine mangrupikeun bahan kimia anu kalebet kana gugus amida asam lemak. Éta aktip sacara biologis, sacara alami lumangsung [...]
Oktober 5, 2020
Suplemén Dehydroepiandrosterone (DHEA) Pangalusna
Upami anjeun dina pasar hormon stéroid, anjeun pasti bakal mendakan suplemén Dehydroepiandrosteron (DHEA). DHEA sacara alami dihasilkeun dina awak urang sareng tiasa ngalakukeun seueur [...]
November 21, 2019
Cetilistat pikeun Ngubaran Obesitas: Sagala Hirup Anu Kedah Saderek
Naon Éta Cetilistat Cetilistat, ogé dikenal ku nami mérek Kilfat, Checkwt, Cetislim, Celistat mangrupikeun ubar ngirangan beurat énggal dina rak urang. Éta dikembangkeun ku Alizyme, biofarmasi [...]
November 14, 2019
Anu paling kuat Antidepresan: Tianeptine Sodium
Naon Éta Tianeptine Sodium Tianeptine natrium mangrupikeun pangobatan anu dianggo ku pangguna pikeun ngatur déprési. Sanaon ubarna teu acan acan disatujuan pikeun dianggo di Amérika Serikat [...]
November 12, 2019
Anti cemas ubar Phenibut: Naha Aman Aman?
Ikhtisar Phenibut Suplemén Phenibut asalna di Rusia, dimana éta dipaké pikeun ngagentosan sababaraha kaayaan anu kalebet insomnia, déprési, gangguan defisit perhatian, gangguan vestibular, kahariwang, tics sareng gagap. Naon [...]
November 5, 2019
Pramiracetam | Pangalusna Suplemén Nootropics Cognitive Enhancer
What Is Pramiracetam Pramiracetam, ogé katelah Pramistar, nyaéta enhancer kognitif anu ngamungkinkeun uteuk anjeun ngalakukeun dina cara anu pangsaéna. Pramiracetam nootropics mangrupikeun racetam anu disintésis tina piracetam. [...]
Oktober 24, 2019
Pangaruh Kaséhatan Lycopene 丨 Rahasia umur panjang
What Is Lycopene Lycopene (502-65-8) mangrupikeun fittonutrien tutuwuhan anu kagolong kana kelas karotenoid. Carotenes mangrupikeun pigmén warna-warni anu aya dina sél sababaraha tutuwuhan, ganggang, sareng baktéri tangtu. Ieu [...]
Oktober 22, 2019
Sumber Kolinota Nootropic Pangsaéna Alfa GPC
Kolin sareng Suplemén Diét Nootropic Citicoline Sodium sareng Alpha GPC mangrupikeun dua suplemén nootropic paling populér anu dipikaterang ngandung jumlah kolin anu murah. Kolin mangrupikeun bahan kimia penting [...]
Oktober 17, 2019
Nootropics L-theanine: Sagala Anjeun peryogi kauninga
Ikhtisar L-theanine L-theanine gampang dipendakan dina daun téh, dina green green ogé black tea. L-theanine mangrupikeun asam amino, bentuk anu aya kalebet pil, tablet di seueur toko, [...]