Blog

IDRA-21 Powder Dosis, Satengah-hirup, Manfaat, Balukar, sareng Review

1. Naon bubuk IDRA-21?

Éta sakabéhna manusa kedah waspada kana hal anu tiasa masihan anjeun tepi. Pikeun langkung hadé kinerja hiji, mayoritas ayeuna ngarobih kana ubar anu saé, langkung dikenal salaku nootropics. Anjeun panginten tiasa nyayogikeun seueur suplemén anu nyatakeun pikeun ningkatkeun kamampuan méntal tapi anjeun lirén naroskeun pikeun nyalira anu mana damel? IDRA-21 mangrupikeun ubar anu diturunkeun tina struktur kimia benzothiadiazine. Aya klaim yén IDRA-21 aya hubunganana sareng Aniracetam, nootropic sanés anu tilu puluh kali langkung lemah tinimbang IDRA-21. Anjeun bakal aya bewara yén IDRA-21 mangrupikeun nootropic anu muka omonganna. Ieu mangrupikeun salah sahiji nootropics anu paling hadé anu nyepelkeun nalika datang pikeun ningkatkeun daya memori anjeun, motivasi, prosés panginten, sareng ningkatkeun produktivitas anjeun. Éta nembé di pasar, sareng panaliti masih seueur pikeun ngartos langkung seueur 22503-72-6 pangaruh kana mémori, kamampuan kognitif, sareng ngabalikeun defisit kognitif.

2. Kumaha cara IDRA-21 jalanna?

Salaku ubar ampakine, IDRA-21 jalanna ngaliwatan modulasi allostérik positif reséptor AMPA glutamat dina uteuk. Kusabab reséptor AMPA nyababkeun transmisi sinaptik gancang, paningkatan kakuatan synaptic excitatory. Hal ieu ogé katelah aktivasina allostérik.

IDRA-21 Powder Dosis, Satengah-hirup, Manfaat, Balukar, sareng Review

3. Dosis Disarankeun / Nganggo Parentah IDRA-21

Sanaos IDRA-21 ngan parantos diuji sasatoan, seueur jalma anu nganggo éta, sareng anu sanésna tetep dina éta. Janten nootropic anu populér, seueur jalmi parantos nyarios ngeunaan dosana pangsaéna anu masihan hasil anu maksimal. Seueur sumber anu nunjukkeun yén Dosis IDRA-21 kudu dugi ka 10mg dina jero 48 jam. Anjeun tiasa nyandak éta sateuacan sateuacan atanapi saatos tuang saprak éta larut cai sareng ngan peryogi sagelas cai kanggo meakeun éta. Upami anjeun munggaran sapatemon sareng nootropic ieu, disarankeun pikeun ngamimitian dina dosis anu rendah IDRA-21. Anjeun teras tiasa ningkatkeunana laun-laun upami anjeun yakin yén awak anjeun henteu réaksi négatip ku panggunaanana. Tumpukan nootropik IDRA-21 Salian ti kanyataan yén anjeun tiasa nganggo IDRA-21 nyalira, anjeun tiasa milih ngagabungkeun deui sareng nootropics atanapi suplemén sanés pikeun ménu mangpaat kognitif. Alatan poténsi excitotoxicity sareng kurangna panalungtikan anu lumayan, anjeun kedah langkung alon. Kami moal bakal nyarankeun nyusun IDRA-21 sareng obat ampakin anu sanés sapertos Aniracetam. Nootropics sanésna anu ningkatkeun tingkat glutamat ogé kedah dihindari.

4. Naon mangpaat tina IDRA-21?

  • Ningkat motivasi

Sakur jalma anu ngamotivasi parantos ningkat produktivitas. Candak, upami anjeun ngagaduhan drive pikeun ngalaksanakeun pangsaéna dina kagiatan dinten-dinten anjeun, anjeun paling dipikaresep bakal ngahontal tujuan anjeun. Di sisi anu sanés, upami anjeun henteu gaduh motivasi pikeun ngalakukeun kagiatan naon waé, anjeun ngarusak prospek kamekaran anjeun. Salah sahiji Kauntungan IDRA-21 nyaéta yén éta mendorong motivasi anu ningkat, kahareupna ngadorong efisiensi sareng ningkatkeun produktivitas. Akibatna, anjeun tiasa ngahontal tujuan sareng tujuan anjeun tanpa perasaan sapertos anjeun ngadorong teuing sesah.

  • Ningkatkeun akurasi tugas

Urang sadayana terang yén hasil anu sampurna butuhkeun langkung ti ngan ukur usaha. Naon ieu hartosna anjeun tiasa nempatkeun sagala tapi sadar yén anjeun henteu kéngingkeun akurasi 100% anu anjeun badé ngahontal. Hal anu saé nyaéta bubuk IDRA-21 ngajamin konsentrasi sareng perhatian anu anjeun butuhkeun pikeun ngalengkepan hasil anu dipikahoyong. Digabungkeun sareng kerja keras, anjeun tiasa ngaso yakin yén anjeun bakal nyukur gelar akurasi pangluhurna.

  • Naék kana mémori jangka pondok

Nalika anjeun umurna, anjeun bakal nyadar yén mémori jangka pondok anjeun henteu deui seukeut sapertos anu kantos. Anjeun mimiti hilap bahkan hal anu paling atra, sareng pikeun malahan ieu, janten catetan pondok atanapi catetan janten réréncangan anjeun. Sanaos anjeun kéngingkeun kaganggu yén mémori jangka pondok anjeun moal kantos sami, henteu kedah panik. Éta sabab anjeun tiasa ningkatkeun mémori jangka pondok anjeun unggal waktos badé. Anggo tina 22503-72-6 mangrupikeun salah sahiji cara éfisién anu anjeun tiasa nungkulan kasulitan memori jangka pondok. Teu heran eta parantos dianggo pikeun ngubaran karinding. Kalayan anggoana, anjeun tiasa ngélingkeun naon anu anjeun peryogikeun dina kahirupan sapopoé.

  • Boga sababaraha efek terapi dina depresi

Naha anjeun ngarasa sedih, terus hariwang, atanapi ngalaman setrés? Naha napsu anjeun ngurangan? Naha anjeun bajoang bobo? Upami jawaban anjeun leres, maka anjeun bisa sangsara depresi. Sakumaha anjeun terang, déprési tiasa mangaruhan négatip hirup anjeun, ngajantenkeun anjeun henteu ngahontal poténsial pinuh. Kabeneran, teu hese ngatasi éta kalayan ngagunakeun IDRA-21. Kalayan naekeun uteuk anjeun, tiasa ngabantosan anjeun ngalawan déprési. Ogé, éta gaduh pangaruh terapi anu bakal ngajadikeun anjeun ngarasa leuwih alus iraha waé anjeun ngarasa kahariwang sapertos ngarencanakeun.

  • Ngaronjatkeun fokus méntal

Kamampuh pikeun tetep prihatin pikeun période anu lami teu ngajantenkeun nyaéta pentingna upami anjeun pénginan dilaksanakeun. Lamun anjeun nyadar yén bentang perhatian anjeun beuki réa, maka anjeun tiasa nganggo IDRA-21. Ti ulasan IDRA-21 online, aya klaim yén éta ngabantosan anjeun tetep tugas sareng masihan perhatian anu pantes. Éta kusabab éta ngabantosan anjeun janten museurkeun méntal bahkan sagala gangguan dina luar.

  • Paningkatan panerapan indrawi urang

Persepsi indrawi bisa didadarkeun salaku pangertian anu kagenep anu pasti diuasaan dulur. Éta mangrupikeun kamampuan ningali hal sareng ngartos dunya di sabudeureun anjeun ku cara anu langkung saé. IDRA-21 supercharges persepsi indrawi anjeun nyusun.

  • Ngabantosan dina pengobatan sababaraha kaayaan saraf

Kiwari, pamakean IDRA-21 parantos dilebetkeun dina pengobatan sareng perawatan pasien kakurangan tina sababaraha kaayaan neurologis sapertos prosés sepuh, rusak kognitif, Panyakit Alzheimer, sareng panyakit Parkinson.

  • Naék kognisi

Kamampuan kognitif kami henteu tetep. Sakumaha seueur jalma condong mikir yén gen kami nangtukeun aranjeunna, aya cara anjeun tiasa ngahontal tingkat kognitif anu luhur. IDRA-21 mangrupikeun salah sahiji paningkatan kognisi anu nyayogikeun segi ningkatkeun kecerdasan seseorang.

IDRA-21 Powder Dosis, Satengah-hirup, Manfaat, Balukar, sareng Review

5. Balukar Sisi tina IDRA-21

Seueur jalma ngelingan ngeunaan ubar ieu kusabab éta teu gaduh efek samping. Kalayan dosis anu disarankeun, anjeun pang dipikaresepna moal ngarempak efek samping IDRA-21. Nanging, sababaraha tiasa ngalaman efek samping anu aya hubunganna sareng ngagunakeun nootropics atanapi ampakines. Sarupaning Épék samping IDRA-21 ngawengku;

  • pusing
  • kaayaan guligah
  • utah
  • insomnia
  • Restlessness
  • Sweating
  • headaches
  • swings wanda
  • seueul

Paningkatan dina neurotransmission glutamat sering ngabalukarkeun efek samping IDRA-21 ieu. Kalolobaanna, ieu lumangsung pikeun jalma anu kagiatan AMPA sengit sareng anu henteu kedah nganggo IDRA-21. Balukar tina efekna henteu kitu, matak kaget anjeun; ubar parantos ngagaduhan seueur poténsial, sareng pedah langkungna tina efek samping. Anjeun paling dipikaresep moal pisan kakurangan tina salah sahiji aranjeunna, Upami anjeun ngalaman kaserang tina stroke dina mangsa kamari, anjeun kedah nyingkahan ngagunakeun obat ieu kusabab éta tiasa janten kaayaan anjeun parah.

6. Studi / Panaliti dina IDRA-21

Dina paniliti jaman baheula parantos dilakukeun dina kakuatan IDRA-21 sareng kumaha éta tindakan dina AMPA. IDRA-21 diuji dina beurit laboratorium anu kedah ka-meure cai. Ieu katalungtik yén beurit dikaluarkeun ku IDRA-21 nyata dilaksanakeun langkung saé dibandingkeun sareng anu henteu. Aranjeunna ngabuktikeun ieu ku dugi ka jalan kaluar maze munggaran. Pangaruh IDRA-21 sareng huperzine dina memori pangenal visual dina buku ngora ogé dianggo pikeun nguji khasiatna.

IDRA-21 Powder Dosis, Satengah-hirup, Manfaat, Balukar, sareng Review

7. IDRA-21 bubuk Review

Ningkatkeun fokus méntal sareng konsentrasi Edwin R. nyarios, "Nootropic ieu ngalahir sadaya zat anu séjén dina ngajaga hiji fokus sacara mental. Abdi tiasa ngabuktikeun ieu kusabab saprak kuring mimiti nyandak éta, kuring parantos merhatikeun bédana dina cara diajar sareng kuring damel. Kuring ngalakukeun seueur diajar saatos damel, sareng baheula, kuring teu tiasa masihan perhatian anu cukup. Kuring sok gagal dina hiji, tapi ieu teu sapertos ayeuna. Bos kuring nyarios yén kuring parantos janten rajin bari guru kuring nyarios yén kuring ayeuna janten mahasiswa anu langkung fokus. Kuring ogé resep kanyataan yén nyandak IDRA-21 pohara trep pikeun kuring saprak kuring nyandak éta iraha waé waktos sadinten sareng sagelas cai. IDRA-21 ngan ukur anu kuring pilari. " Ditulungan kuring ku depresi hampang Essy J. nyarios, "Anyar, kuring parantos ngalaman déprési hampang kusabab padamelan kuring, orok anyar sareng kahirupan anu umum. Kuring geus diusahakeun sababaraha ubar, tapi euweuh anu ngajantenkeun kuring langkung saé. Untungna, babaturan nyarankeun yén kuring sakuduna mésér bubuk IDRA-21 pikeun nyobaan sareng merangan déprési sareng serangan karesahan. Nya, parantos ukur tilu deui kana obat ieu, sareng parantos nyababkeun pangaruh pangsaéna. Kuring ayeuna tiasa mikir lempeng sadinten tanpa kakurangan tina ayunan haté. Kuring bakal muji ka saha waé anu parasaan sapertos aranjeunna parantos maot. ” Éta ngabantosan awéwé abdi ngadamel hilap William S. nyarios, "Putri mah parah ADHD parah sareng konsénten sanaos lima detik ogé tugas. Bubuk IDRA-21, kumaha ogé, janten panyiar nalika konsentrasi na parantos ningkat pisan. Anjeunna ogé ngemutan langkung seueur barang ti batan anjeunna biasa, hatur nuhun kana produk ieu. Kuring ogé tos perhatikeun yén éta henteu ngagaduhan efek samping ka dirina, sareng ieu nyababkeun éta langkung seueur tanda. Hatur nuhun IDRA-21, orok abdi ayeuna tiasa hirup hirup normal. "

8. Dimana mésér bubuk IDRA-21?

Sakumaha anu katingal dina tulisan éta, IDRA-21 mampu masihan kahirupan anjeun sacara terbatas. Lian ti ngajadikeun anjeun langkung produktif sareng waspada, IDRA-21 tiasa ngajantenkeun hirup bagja. Kuring terang anjeun ayeuna tiasa panasaran dimana anjeun tiasa nyayogikeunana. Salah sahiji tantangan anu paling penting anu dihadapkeun jalma nyaéta sumber anu dipercaya IDRA-21. Éta sabab produk ieu parantos janten permata langka anu ningalikeun yén éta masih aya dina studi klinis na. Éta henteu kitu, hartosna yén anjeun moal kantos hilap panangan kualitas dina IDRA-21. Anjeun tiasa salawasna mésér IDRA-21 online sareng parantos dikirimkeun ka lokasi anjeun. Teu ieu nyalametkeun anjeun lieur pindah ti toko ka toko anu naroskeun? Pasang pesenan sareng kami dinten ayeuna sareng mimitian perjalanan ka motivasi langkung ageung sareng prestasi anu parantos ningkat.

Rujukan

  1. Narkoba Peningkatan Kognitif, diédit ku Jerry J. Buccafusco, halaman 92-93
  2. Ampakines: Ampakine, Cx717, Idra-21, Ly-503,430, Aniracetam, Pepa, Farampator, Cx-516, Unifiram, Sunifiram, LLC Books, General Books LLC, 2010, halaman 1-36
  3. Kaséhatan & Obat: Kasakit, Resép & Pangubaran, Ku Nicolae Sfetcu

Daptar eusi


2019-08-14 Nootropics
kosong
Ngeunaan wisepowder