Blog

 Babandingan Komprehensif ngeunaan Narkoba Loss Peunteun Beurat Lorcaserin vs Orlistat Pikeun Perawatan obesitas

 

Lorcaserin HCl 846589-98-8 Orlistat 96829-58-2

Naon anu dimaksud Lorcaserin HCL?

Lorcaserin (belviq) nyaéta serotonin 2C

agonist resép anu dipaké pikeun pengobatan obesitas déwasa ku hiji BMI

(indéks massa awak) tina 30 tingkat ka luhur salaku perawatan tambahan kanggo latihan awak sareng diréduksi

diet kalori.

Naon Orlistat?

bubuk Orlistat nyaéta sambetan lipase anu tiasa dibalikeun deui sacara khusus, lipase peujit, anu disarankeun pisan ku FDA

pikeun pengobatan obesitas. Bubuk Orlistat dianggo pikeun ngabantosan dina réduksi beurat atanapi bantosan

nurunkeun résiko pikeun meunangkeun deui beurat parantos éléh.

Kumaha gawéna Lorcaserin HCL?

Lorcaserin hcl fungsi ku ngadalikeun napsu ie. ngajantenkeun anjeun raos langkung gancang sahingga nurunkeun jumlah kadaharan anu anjeun candak ngalangkungan reséptor serotonin katelah reséptor 5-HT2C anu aya di daérah otak katelah hypothalamus anu ngendalikeun napsu. Serotonin mangrupikeun neurotransmitter anu nimbulkeun perasaan sugema sareng sugema. Reséptor Serotonin 2C ogé aya dina pangaturan wanda; seuseueurna ubar antidepresan fungsina ngalangkungan reuptake serotonin sareng ngajaga reséptor uteuk anjeun dimandian dina bahan kimia sareng kitu ogé lorcaserin hidroklorida. Janten, sacara pondok lorcaserin mangrupikeun salah sahiji pangobatan suppressant napsu anu pangsaéna

margi gawéna ku nyekep napsu anjeun.

Kumaha carana sangkan Orlistat dianggo?

Bubuk Orlistat fungsina ngan saukur ku ngaleungitkeun nyerep aktif lemak tina diet anu urang bawa. Orlistat leungitna beurat Pil gawéna ku sacara aktif ngahalangan langkung ti 25% gajih dina diet tina diserep dina awak sareng dianggo pikeun ngirangan beurat kanggo déwasa anu umurna 18 taun ka luhur. Éta kudu dicandak babarengan sareng gajih anu rendah sareng diet kalori.

 

 

 

 

Lor Branderin HCL Brand Names

Ngaran merek séjén pikeun lorcaserin kalebet; BELVIQ XR, lorcaserin hcl, lorcaserin

hcl hemihydrate, belviq, Lorcaserin HCL 846589-98-8, lorcaserin hydrochloride,

bubuk lorcaserin hcl.

 

Ngaran Brand Orlistat

Ngaran mérek séjén pikeun orlistat diantarana Alli, Orlistat Polpharma, Orlistat Farmandina, Orlistat Apotex, O rlistat Aurovitas, Orlistat Stada, Orlistat Serral, Orlistat Amneal, Orlistat HEXAL, Pharex Orlistat, Orlistat-Mepha 120mg, Orlistat Sandoz 120mg, Orlistat

La Santé, Orlistat EG, Orlistat MK, Orlistat 123ratio, Orlistat Teva, Orlistat Sandoz, Axcel Orlistat, Orlistat Spirig HC 120mg,

Lorcaserin HCL Satengah Kahirupan

Satengah-hirup ubar naon jumlah waktu anu dicandak pikeun konsentrasi plasma pikeun ngirangan ka 50% nilaina. The

satengah hirup pikeun lorcaserin hcl hemihydrate nyaéta 11 jam.

Hirup Satengah Hirup Orlistat

Satengah kahirupan pikeun Orlistat nyaéta 13.5 jam.

 

Dosage Lorcaserin HCL

Dosis dosis lorcaserin hidroklorida mangrupikeun salah sahiji tablet 10 mg anu dicandak sacara lisan dua kali sapoé.

Dosis anu disarankeun pikeun BELVIQ XR nyaéta 20 tablet mg anu ditampi sacara oral hiji waktos per dinten.

 

Orlistat dosage

Dosis Orualat Usap pikeun jalma umur 18 taun sareng ka luhur pikeun kabiasaan resep (Xenical [R]) nyaéta 120 mg sacara lisan tilu kali per dinten sareng unggal tuangeun utama anu ngandung gajih.

 

Dosis dawam pikeun konter Alli [R] nyaéta 60 mg sacara lisan tilu kali per dinten sareng unggal tuangeun utama anu ngandung gajih.

Harga Harga Lorcaserin

Kualitas tinggi Lorcaserin HCl (BELVIQ) pikeun leungitna beurat CAS: 846589-98-8 biaya sakitar $ 2-3 / g. Urutan minimum nyaéta 10g.

Unggal tablet lorcaserin hargana sakitar $ 5.37 (ngandung bubuk lorcaserin 10mg). Anjeun peryogi sakitar 60 tablet kanggo ngalengkepan dosisna. Total harga lorcaserin hcl kumargi kitu nambihan dugi ka $ 322.28.

Harga Orlistat

Kualitas luhur 99% Kasus Kasus Nomer 96829-58-2 waragad sakitar $ 2 / g.

Unggal kapsul Xenical tina orlistat pangaos $ 6.9 dugi ka $ 8.06 gumantung kana toko atanapi situs web anu anjeun mésér. Anjeun peryogi 90 kapsul kanggo dosis lengkep. The total biaya orlistat janten antara $ 621.4 sareng $ 725.48.

 

Kumaha cara nganggo Lorcaserin HCL?

Kanggo hasil anu pangsaéna, pangguna didorong nganggo lorcaserin hydrochloride sareng diet sehat ngaduruk gajih latihan.You tiasa nyandak BELVIQ XR / BELVIQ nganggo atanapi tanpa tuangeun. Élélkeun Bélok BELVIQ XR sapinuhna sareng henteu ngabagi, ngoyak, atanapi nyapék.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kumaha cara ngagunakeun Orlistat?

Ubar leungitna beurat ieu kedah diasuh dugi ka sajam saatos tuangeun salami tuangeun. Upami tuangeun teu aya lemak atanapi henteu diluncur, dosis tiasa diluncur.

Sajrone perawatan, saurang kedah nyandak anu saimbang, gizi-ngurangan kalori ngandung kira-kira 30 persén kalori tina gajih.

Sabag kedah nyandak suplemén vitamin anu ngandung vitamin larut lemak nalika nyandak pil pembakaran lemak ieu. Hal ieu sabab orlistat tiasa ngajantenkeun susahna awak pikeun nyerep vitamin khusus sareng anjeun janten panginten kedah nyandak suplemén mineral sareng vitamin nalika nyandak ubar ieu.

Pasién henteu kedah nyandak ubar ieu dina waktos anu sareng sapertos multivitamin biasa. Sadaya ubar anu sanésna ogé kedah dipisahkeun nyalira.

Hiji henteu kedah nyandak obat leungitna beurat ieu upami nyusoni, hamil, atanapi ngagaduhan sindrom malabsorption kronis.

 

Sakumaha seueur anjeun kaseueuran sareng lorcaserin?

Numutkeun data uji klinis anu diserahkeun ka FDA ku produsén narkoba, ampir 50% tina dieters anu nganggo ubar éta, sahenteuna sahenteuna 12 lbs rata-rata atanapi 5 persén tina beurat dimimitian.

Disarankeun yén anjeun ngeureunkeun nganggo ubar kasebut upami anjeun leungit kaleungitan 5 persén beurat awak anjeun saatos 12 minggu.

Sakumaha seueur anjeun éléh nganggo orlistat?

Ahli kaséhatan sareng dokter médis ngabuktikeun efisiensi orlistat. Anu parantos dibuktikeun yén nalika dianggo leres sareng digabungkeun sareng gaya hirup séhat sareng tuangeun anu saé, Orlistat tiasa ngabantosan anjeun ngirangan 10 ka 20 persén beurat awak anjeun dina jarak 3-6 bulan.

Naon efek samping Lorcaserin HCL?

Sanaos lorcaserin kalintang nguntungkeun, sababaraha efek samping tiasa kajantenan. Nanging, épék sampingan ieu henteu kakurung pikeun lumangsung ie. Éta tiasa kajantenan ka sababaraha jalma sareng gagal kajantenan batur. Efek samping Lorcaserin hcl kalebet: kalemahan biasana atanapi kacapean, kaleuleuwihan atanapi aliran susu anu teu disangka-sangka tina dada, nyeri tikoro, bersin, laju jantung anu langkung gancang atanapi lambat, ngageter, irung ngagelenyu, ngimpina, seueul, kamacetan irung, kaleungitan sora, ningkatna kalaparan, nyeri sirah, sering keukeuh kiih, muriang, lieur, lieur, kesang tiis, batuk, hariwang, sareng visi kabur.

What mangrupikeun efek samping Orlistat?

Marengan éta manpaat, orlistat tiasa sumping kalayan sababaraha épék anu teu dihoyongkeun. Sababaraha efek samping ieu bakal ditingali nalika batur sigana gagal muncul. Nanging, upami efek samping ieu muncul, anjeun panginten kedah waé médis.

Efek samping Orlistat kalebet kalemahan atanapi capé anu teu biasa, utah, gangguan bobo, kesang, nyeri tikoro, wahangan, ngageter, irung ngagelebug, seueul, kamacetan irung, kaleungitan sora, kaleungitan napsu, teu ngarareunah, muriang, kamacetan ceuli, kasulitan napas, diaré, batuk, ngageter, sareng nyeri kandung kemih.

Ulasan Lorcaserin HCL

Saatos panalungtikan online pikeun milari naon pangalaman pangguna narkoba, kami teras-terasan diajar yén seueur pangguna anu resep nganggo lorcaserin hcl pikeun pengobatan obesitas hasilna. Ieu sababaraha ulasan lorcaserin anu kami sumping:

 

Salah sahiji pangguna lorcaserin ku nami Famwen nyarios kieu, "Hai, abdi kantos aya di Belviq 20mg of XR sakali sapoé. Abdi parantos ngalaksanakeunana salami 3 minggu 2 dinten. Ngan ukur efek samping anu kuring perhatoskeun, dugi ka ayeuna, nyeri sirah, tapi aranjeunna janten kirang sering. Kuring parantos ketat nuturkeun protein tinggi, gajih rendah, 1,500 kalori per dinten, diet anu dipasihkeun ku abdi ahli diet. Kuring ngamimitian dina 288 lbs sareng ayeuna 271. Abdi yuswa 72 taun. Dina ubar ieu, kuring ampir teu boga napsu. Anu, pikeun kuring, endah pisan. Nyatana, sakapeung kuring kedah maksakeun diri tuang supados henteu turun handapeun 1,000 kalori per dinten. Kuring nyatet unggal kalori anu kuring tuang, dina spreadsheet, sareng jumlah kalori anu panghandapna pikeun hiji dinten nyaéta 536 kalori. Pokokna, kuring pasti nyarankeun anjeun cobian ubar ieu. "

 

Pamaké Belvic anu sanés kagungan ieu nyarios ngeunaan ubar éta "Dimimitian dina Belviq dina Méi 2018 @ 485, mésér skala, mimiti ningali ahli nutrisi, sareng mimiti ngalacak katuangan kuring. Ngeureunkeun nginum sagala soda sareng jus, tuang di luar, mesen, pizza, pasta, sareng sanésna sareng ngan ukur ngan ukur nginum cai atanapi latte ceking buatan abdi anu didamel. Ngamimitian nganggo layanan makan lokal anu nganteurkeun tuangeun kuring anu énggal dilakukeun saminggu. Sapertos dinten ayeuna abdi @ 343lb. Henteu aya operasi, ampir sadaya pola dahar parantos robih, sareng tetep di Belviq. ”

 

Pamaké anu sanés nyarioskeun ngeunaan Belviq: "Kuring berjuang sareng leungitna beurat saatos bedah tulang tonggong. Kuring éta dina 177 pon. Nyandak Belviq salami 3 bulan sareng leumpang sakitar mil 3 mil sapoé, kuring kaleungitan 40 pon. Kuring sanggup ngajaga beurat ku leumpang sapopoé sareng tuang langkung saé. Teu dahar seueur teuing. ”

 

Numutkeun kana ulasan ulasan maricaserin hydrochloride, éta kabukten yén lorcaserin tiasa berpungsi hébat dina pengobatan obesitas sareng ngokolakeun leungitna beurat.

Ulasan Orlistat

Sakumaha anjeun tiasa tingali ti ulasan orlistat di handap ieu, seueur anu resep orlistat diet anu resep kana hasil ubar.

 

Pamaké Orlistat anu namina Gurlo ngagaduhan ieu nyarios ngeunaan Xenical (orlistat) pikeun Obesity"Abdi awéwé, ngamimitian tina 99kg / 217 pon (Abdi 5'7). Mimitina, kuring milari jalan anu gancang tapi réalistis upami ngeunaan penurunan beurat teu aya. Kuring meunang 70 pon dina opat taun ka pengker sareng akhirna sadar kumaha bagja kuring. 20 dinten lebet sareng kuring parantos kaleungitan 14lbs / 6kg. Kuring ketat dina tuang, sanaos jujur ​​henteu acan ngalakukeun latihan anu disarankeun. Janten kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun sabaraha kuring bakal leungit dina waktos éta. Sedengkeun pikeun tinja jeruk berminyak, kuring henteu acan ngalaman kacilakaan anu teu terkendali, anjeun tiasa ningali éta dina mangkok wc tapi henteu acan ngagaduhan waktos anu matak ngerakeun, tapi kuring tetep dina sangu harian lemak anu disarankeun. Kuring bakal nyarankeun Orlistat ka saha waé anu peryogi bantosan, kuring parantos mendakan yén éta parantos ngajantenkeun kuring leres-leres neken nyandak pilihan anu langkung saé ngeunaan kaséhatan sareng beurat kuring. Pagawé sareng kulawarga parantos terang aya bédana dina awak kuring sareng kuring tiasa ngaraos dina baju kuring janten kuring resep pisan. "

 

Pangguna séjén ku ngaran Chris kedah kieu:  "Nalika kuring mimiti nyandak orlistat kuring 235lbs sareng dina waktos 4 minggu, beurat awak abdi turun ka 220lbs! 15lbs dina sabulan !! Kuring bahkan henteu olahraga, janten bayangkeun kumaha langkung seueur anu tiasa upami kuring latihan. Hiji hal anu kedah ati-ati nyaéta kabocoran. Éta matak ngamudahkeun pikeun ngabocorkeun lemak jeruk nalika kentut, janten ati-ati ku éta kumargi berminyak! ”

 

Pamaké anu sanés nyarioskeun ubar ieu ngeunaan:Ubar ieu ngahémat kahirupan. Kuring dugi ka 200 lbs, dina Januari 2019. Dinten ieu kuring turun kana 174. Ditambah kuring berjuang sareng kabebeng parna mangtaun-taun. Abdi ayeuna nembé angkat sakali sapoé. Ubar ieu saé. "

 

 

 

 

Mésér Lorcaserin HCL

Anjeun tiasa ngadamel lorcaserin anu sampurna mésér online upami anjeun nyandak waktos ka panalitian anu saé. Salawasna pastikeun yén anjeun mésér tina anu dipercaya sareng sah lorcaserin hcl panyadia sabab versi haram tina nginum obat ieu tiasa bahaya pisan sareng henteu aman pikeun kaséhatan anjeun.

 

Mésér Orlistat

Nya, dimungkinkeun pikeun mésér orlistat 60mg dina konter tapi kakuatan orlistat generik atanapi Xenical ngandung 120mg orlistat sareng anjeun ngan tiasa kéngingkeun ku resép dokter. Janten, upami anjeun hoyong kakuatan anu langkung luhur orlistat 120mg, cara anu pangsaéna sareng henteu repot nyaéta mésér éta online ti supplier légal. Upami anjeun milari mesen orlistatpowder, kami nyarankeun anjeun mésér éta tina salah sahiji pabrik bubuk orlistat anu panghadéna sareng dipercaya sapertos wisepowder.com.

 

Babandingan Komprehensif ngeunaan Narkoba Loss Peunteun Beurat Lorcaserin vs Orlistat Pikeun Perawatan obesitas

 

Lorcaserin vs sibutramine

Sakumaha nyatakeun sateuacanna, lorcaserin ngainduksi perasaan sugema ku cara ngaktipkeun reséptor serotonin katelah reséptor 5-HT2C anu kapendak di daérah uteuk anu katelah hypothalamus. Di sisi anu sanésna, sibutramine ogé mangrupakeun napsu pikeun napsu tapi éta bertindak salaku sambetan serotonin-norépinéfrin anu berperan pusat. Sibutramine dianggap kirang aman dibandingkeun sareng lorcaserin kusabab ningkat résiko stroke sareng serangan jantung.

Lorcaserin vs Orlistat Kanggo Perlakuan obesitas: Mana anu langkung saé?

Lorcaserin tiasa dianggo salaku napsu suppressant alami sabab sakumaha didadarkeun di luhur éta fungsina ku ngadalikeun napsu. Ubar éta leres-leres jalan ku ngajantenkeun anjeun raos langkung gancang sahingga nurunkeun seueur tuangeun anu anjeun tuang. Di sisi anu sanésna, mékanisme orlistat tindakan nyaéta ngalangkungan nyerep aktif lemak tina diet anu urang lakukeun.

Penting pikeun dicatet yén anjeun kedah nyandak suplemén vitamin anu ngandung vitamin larut gajih nalika nyandak orlistat saprak ubar na tiasa nyababkeun awak kana nyerep vitamin tinangtu. Di sisi anu sanés, anjeun moal peryogi suplemén sapertos nalika nyandak supresan napsu lorcaserin. Anjeun ngan ukur kedah ngagabungkeun ubar kalayan latihan anu ngaduruk gajih sareng diet sehat. Nanging, upami anjeun henteu ngagaduhan masalah nyandak suplemén vitamin, pil pembakaran lemak orlistat ogé tiasa dianggo anu saé pikeun anjeun.

Numutkeun data uji klinis anu dikintunkeun ka FDA ku produsén narkoba, para dieters anu nganggo lorcaserin kaleungitan sakitar 5 persen tina beurat dimimitian. Di sisi anu sanés, salah sahiji sabab tiasa leungit salaku 10-20 persén beurat dimimitian nalika nganggo orlistat. Tapi orlistat ogé rada langkung mahal dibandingkeun lorcaserin. Hiji dosis lorcaserin hydrochloride mésér biaya sakitar $ 323 sedengkeun éta orlistat biaya antara $ 621.4 sareng $ 725.48.

Janten naon garis handap dina Lorcaserin vs orlistat?

Duanana Lorcaserin sareng orlistat sigana tiasa dianggo kalayan cara anu teu raos sareng mutuskeun mana anu langkung saé diantara aranjeunna gumantung pisan kana pilihan anjeun. Nanging, upami harga sareng panggunaan suplemén vitamin tambahan sanés masalah pikeun anjeun, maka orlistat bakal janten pilihan anu pangsaéna.

 

Elafibranor (GFT505) Bubuk-Nu Narkoba Anyar Pikeun Studi Perawatan NASH

 

Kumaha milih ubar leungitna beurat?

Léngkah munggaran pikeun milih narkoba kaleungitan anu leres nyaéta pikeun ngaartos sareng ngartos awak anjeun sareng kumaha éta tiasa ngabales rupa-rupa pangobatan leungitna beurat. Salaku conto, upami anjeun terang yén ngontrol napsu anjeun parantos janten tangtangan anu penting dina perjalanan leungitna beurat anjeun, maka anjeun kedah angkat pikeun suppressants napsu sapertos lorcaserin.

Di sisi anu sanés, upami anjeun parantos ngalaman haté gélo kana tuangeun beunghar lemak sapertos coklat sareng tuangeun gancang, maka anjeun kedah indit pikeun ngaduruk gajih pangobatan diet sapertos orlistat. Anjeun ogé tiasa pariksa efek samping unggal ubar sareng nyingkahan ubar anu nyababkeun langkung épék ngarugikeun ka anjeun.

Sbobo

Kalayan kasadiaan obat pembakaran lemak anu aman sapertos orlistat sareng lorcaserin, kami henteu mendakan alesan naon waé pikeun saha waé anu pikeun ngabereskeun operasi leungitna beurat. Kombinasi ubar ieu sareng katuangan anu kaduruk gajih bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal bentuk awak anu sampurna anu anjeun selalu karep. Ngan pilih salah sahiji ubar leungitna beurat ieu sareng mimitian perjalanan anjeun ka awak anu ramping sareng pikaresepeun.

 

Rujukan

  1. Pusat Pariwara Biotéhnologi Nasional, Perpustakaan Kedokteran Nasional AS, Safetyassessment tina FDA-disatujuan (orlistat sareng lorcaserin) pangobatan anti obesitas, Dinas Endocrinology and Metabology, Obesity Group, 462 cj 72-73.
  2. Zhi J, Melia AT, Eggers H, Patel IH (1995). "Tinjauan panyerepan sistemik terbatas tina orlistat, penghambat lipase, dina sukarelawan manusa anu séhat". J Clin Farmakol. 35 (11): 1103-8.
  3. Spreitzer, Helmut (2010). "Lorcaserin". Österreichische Apothekerzeitung (dina basa Jerman). 64 (19): 1083.
  4. Peng-Yu, Yang (2009). "Proyék Protéin Berbasis Kegiatan tina Poténsial Cellular Target of Orlistat -An FDA-Approved Narkoba". Jurnal Amérika Chemical Society. 132 (2): 656-66.

 

Daptar eusi

 

 

2019-09-26 Nootropics
kosong
Ngeunaan wisepowder