Pituduh Téknik Nootropic Pangsaéna: Sagala nu Anjeun Kedah Kenang [5 Taun Pengalaman]

 

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa janten langkung pintar tanpa kudu ngabakar lampu wengi diajar? Upami aya bubuk anu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun memori anjeun atanapi ningkatkeun bangunna, anjeun bakal nyandak éta?

Kiwari, obat pinter, ogé katelah nootropics, anu janten Darling pikeun seueur. Alesan pikeun ieu kusabab aranjeunna dipikaterang langkung saé pikeun kahirupan sapopoe. Mangpaat nootropic dibasajankeun rentang perhatian anu berkepanjangan, langkung konsentrasi, ningkat fokus ogé otak anu waspada.

Anjeun bakal aya bewara yén aya murid anu henteu saé pisan pikeun ngémut sareng bakal hoyong ngajemput ujianna tanpa seueur perjuangan. Ogé, aya jalma anu ngagaduhan status luhur kalayan patok anu luhur anu hoyong ngajaga konsentrasi tinggi sadinten.

Di luhur éta, sababaraha urang nganggo nootropics sareng bubuk ubar pinter pikeun ngatur gangguan fungsi motor sapertos Alzheimer, panyakit Hunnington, Parkinson, sareng ADHD. Kusabab kitu anjeun tiasa nimbangkeun nganggo nootropics pikeun tetep payun sésana.

Dina potongan ieu, kami parantos langkung handap 15 powders nootropic jeung naon ngajadikeun aranjeunna nangtung kaluar.

Ngartos macem-macem jenis nootropics

Baheula, industri ubar pinter ngagaduhan, sareng langkung nootropics janten kantos sateuacanna. Ieu genep kategori anu nootropics tiasa digolongkeun kana;

Pacuan kuda

Ieu mangrupikeun sababaraha panambah kognitif anu seueur dianggo anu diical langkung seueur konter. Naon saé ngeunaan éta nyaéta kanyataan yén maranéhanana ningkatkeun fungsi kognitif ku hiji jalma teu sapertos stimulan atanapi ubar anu sedative. Sanaos élmuwan tacan acan ngartos mékanisme tindakanna pinuh, tapi nyatakeun yén aranjeunna ningkatkeun aliran getih sareng konsumsi oksigén mangrupikeun bagian uteuk.

Untungna, aranjeunna gampang diaksés ku anjeun tiasa gampang mendakan aranjeunna online. Ogé, saeutik pisan kasus efek samping geus dilaporkeun sajauh.

Biasana, kaseueuran ubar di kelas ieu tiasa dianggo saé nalika dianggo salami waktos anu berkepanjangan. Éta hartosna pikeun ngaraosan kauntungan puncak, anjeun kedah nganggo sababaraha minggu.

Nootropics Alami

Sakur nootropic anu dianggap herbal, organik, atanapi alami pikeun kelas ieu. Seringna, aranjeunna biasana dumasar-tandan sareng masihan mangpaat alami. Ubar ieu ubar kelas sering resep kusabab aman pikeun nganggo sabab henteu ngandung sanyawa atanapi bahan kimia.

Salah sahiji kalemahan utama nyaéta yén aranjeunna henteu ngagem punch dibandingkeun sareng nootropics sintétik. Ku sabab kitu, peryogi peryogi dosis anu luhur pisan pikeun nyandak pangaruh anu sami sareng sintétis.

Turunan Vitamin B

Sapertos nami nunjukkeun, turunan Vitamin B mangrupikeun nootropics anu asalna tina Vitamin B pikeun nimba mangpaat anu pangsaéna. Aranjeunna mangaruhan tingkat glutamat, kolin, sareng dopamin dina uteuk, sareng ieu ngajantenkeun aranjeunna mangpaat dina pengobatan gangguan kognitif degenerative sapertos ADHD.

Tungtungna, turunan ieu dianggo dina pengobatan kacapean fisik sareng méntal ogé dina kamajuan ingetan ingetan.

péptida

Anjeun panginten tiasa diajar ngeunaan péptida baheula. Éta sacara alami alami molekul biologis dijieun tina asam amino sareng anu dikaitkeun ku beungkeut kimia kovalén. Sanaos aranjeunna henteu gampang diaksés, Noopept sayogi online sareng di toko. Péptida kuat sareng nunjukkeun pikeun ningkatkeun motivasi, ingetan, énergi méntal, kamampuan diajar, sareng waspada.

Koléol Nootropics

Kolin sacara alami tinemu dina awak, tapi urang kadang-kadang sangsara ti kakuranganna. Akibatna, ieu ngakibatkeun kabisa kognitif ngirangan ku kituna pangurangan dina utamina kesejahteraan otak. Nyandak nootropics kolin ngabantosan dina ngaronjatkeun produksi otak tina acetylcholine neurotransmitters.

Suplemén kolin boh tiasa dianggo nyalira atanapi sareng nganggo racetams. Nalika ditumpuk babarengan, aranjeunna nuju ningkat kana mémori, kamampuan diajar, sareng pamutahiran dina wanda sadayana.

Ampakines

Ampakines aya sababaraha nootropics anu paling kuat anu diwanohkeun nembe. Aranjeunna tiasa dianggo ngaliwatan stimulasi reséptor glutamat dina uteuk. Hasilna, aranjeunna nuju ningkat tingkat glutamat, anu mana ogé ningkatkeun pamulangan sareng mémori.

Bubuk nootropic sadayana pangsaéna: Nootropic pangsaéna pikeun pamutahiran memori: Nootropic pangsaéna pikeun pagelaran atlit:
Bubuk Flipértél% 98%

 

 rating: ★★★★

Murni≥98% Bubuk Pramiracetam

 

 rating: ★★★★★

Bubuk≥98% Bubuk Carphedon

 

rating: ★★★★★

Naha kami piced éta:

  1. Hal ieu épéktip pisan sanajan di dosis low.
  2. Sababaraha efek samping.
  3. Anjeun bakal ngarasa kesanna dina tilu puluh menit saatos nyandak éta.
Naha kami piced éta:

  1. Nyababkeun ka tingkat dzikir anu langkung luhur kalayan ngabantosan formasi mémori jangka panjang
  2. Éta henteu sapertos mendakan efek samping. nyaéta, pangaruh euphoric
  3. Ieu najong dina 1-2 jam nyandak éta
Naha urang ngangkat eta:

  1. Nyayogikeun pangaruh stimulasi anu signifikan
  2. Gancangna nyerep kana awak
  3. Tingkat puncak ngahontal dina hiji jam aplikasina.
  Pariksa Harga         Rincian More     Pariksa Harga          Rincian More     Pariksa Harga         Rincian More  

Bandingkeun anu pangsaéna 15 bubuk pinter nootropic pinter dina taun 2019

NAME Peunteun KASIHAN SIHAT Dianjurkeun takeran SATENGAH HIRUP
Bubuk flmodafinil 5 Saeutik pisan 100-200mg per poé jam 12-15
bubuk Pramiracetam 5 Saeutik pisan 600-1200mg per poé jam 5-6
bubuk Carphedon 5 saeutik 200-750mg per poé jam 3-5
bubuk Adrafinil 4.5 saeutik 600-900mg per poé jam 12-15
Bubuk fladrafinil 5 Saeutik teu aya efek samping 100-200mg per poé jam 6-7
Bubuk Hydrafinil 4.5 saeutik 50-150mg per poé jam 6-8
Pokok popopan 5 saeutik 30-60mg per poé jam 3-6
Bubuk nefiracetam 4.5 Saeutik pisan 600-900mg per jam 3-5
Bubuk aniracetam 5 saeutik 1500mg jam 1-2.5
bubuk J-147 5 sababaraha 20-30mg jam 1.5-2.5
Bubuk magnésium L-Threonate 5 saeutik 1500-2000mg jam 44
Bubuk Nicotinamide Riboside Chloride 4.5 Saeutik pisan 1000-2000mg jam 5.3
Bubuk Galantamine Hydrobromide 4 sababaraha 4-8mg jam 7
Bubuk 7P 5 saeutik 5000mg jam 1-2
Bubuk éster éster-N-Acetyl-L-sistéin 4.5 saeutik 5000mg jam 5.6
2019 年 最佳 益智 药 智能 药粉   Bubuk nootropic pangalusna sadayana  

 

 1. Kasucian≥98% Flmodafinil (CRL-40,940) bubuk 90280-13-0

 

rating: ★★★★★

Description:

Pikeun jalma milari nootropic anu pohara efektif tanpa ngompa teuing kana sistem, maka bubuk Flmodafinil mangrupikeun hasil nyata. Bungah nu dianggo saprak dosis Flmodafinil anu diperyogikeun 100-200mg dibagi dua kali sadinten. Tina ulasan Flmodafinil anu dipasihkeun ku pamaké, dibuktikeun yén nootropic ieu bakal ngajadikeun anjeun ngarasa sareng mikir siga bos ku ngan ukur nyandak jumlah sakedik.

Ieu parantos kabuktian ningkatkeun kamampuan kognitif sareng produktivitas ku ningkatkeun tingkat histamine, orexin, glutamat, sareng tingkat norepinephrine. Lian ti éta ogé tiasa dianggo ku ngahambat ngarecahna dopamin dina awak.
Sanaos mangrupikeun salah sahiji anu mutahir di pasar, éta bubuk nootropics pangsaéna kusabab kauntungan anu aya dina méja. Salah sahijina nyaéta kanaékan kamampuan diajar sareng ngelingan pangabisa.

Kadua, éta ngabantosan dina pengobatan depresi minor liwat restorasi wanda rutin. Éta ogé ngabantuan dina ngokolakeun ADHD sareng kaayaan anu sanésna anu aya hubunganana. Salaku tambahan, Flmodafinil dipikanyaho ningkatkeun daya tarik, ningkatkeun motivasi, sareng fokus, sareng kamampuan mental anu langkung saé.

Nalika ngabandingkeun Flmodafinil vs modafinil, sababaraha fitur anu diperhatoskeun, contona, efek samping Flmodafinil saeutik pisan dibandingkeun sareng modafinil. Sanaos kaciri aya hal anu sami, rumus strukturalna béda pisan, sareng ieu ngajadikeun Flmodafinil langkung bioavailable.
Sedengkeun pikeun legalitas Flmodafinil, éta gumantung kana nagara anjeun. Salaku conto, pikeun anjeun mésér bubuk Flmodafinil di Kanada, anjeun henteu kedah resep, padahal anjeun peryogi pikeun anjeun mésér Flmodafinil di Éropa.

Upami anjeun ngahudangkeun dimana mésér bubuk Flmodafinil, maka anjeun henteu kedah milarian deui. Anjeun tiasa milih mésér Flmodafinil online kanggo salaku pilihan anu langkung énggal sareng langkung mirah. Kami mangrupikeun sumber bubuk nootropik legit dimana anjeun tiasa mésér bubuk Flmodafinil CRL-40,940.

  Fitur konci

 

  • Éta dianggo ku cara ngarobah histamin, orexin, dopamin, glutamat, sareng tingkat norepinephrine.
  • Dosis anu disarankeun nyaeta 100-200mg per dinten.
  • Éta parantos diuji dina sato.
kosong   Nootropic pangsaéna pikeun perbaikan mémori  

 

 2 Purity≥98% Bubuk Pramiracetam 68497-62-1

 

rating: ★★★★★

Description:

Naha anjeun saurang pelajari milarian ujian akhirna atanapi senior anu hoyong ngawétkeun masalah kulawuana, maka pramiracetam kanggo anjeun. Éta nootropic pangsaéna nalika datang pikeun ngajaga mémori anu kuat. Pramiracetam kalebet kulawarga racetam tapi tilu puluh kali langkung kuat tibatan racetams.

Bubuk Pramiracetam tiasa dianggo ku ningkatkeun tingkat panyawat kolin sareng produksi oksida Nitrik dina uteuk. Kauntungan utama Pramiracetam kalebet; pamutahiran dina fokus sareng pamulihan tina tatu otak. Éta ogé ngabantosan pembalikan sareng pencegahan amnesia.

Tumpukan Pramiracetam sering ngandung sumber kolin kanggo ngalawan tingkat tingkat asétilkolin dina otak sareng ningkatkeun fungsi kognitif. Éta ogé tiasa ditumpukkeun sareng Adrafinil, Armodafinil, sareng Modafinil. Ngabandingkeun Pramiracetam vs Phenylpiracetam, jelas yén Pramiracetam henteu nyababkeun efek samping sapertos iritasi, seueul, sareng nyeri sirah sapertos anu terakhir.

Upami ngarencanakeun mésér Pramiracetam dina bubuk eceran atanapi bubuk, teras anjeun salawasna tiasa percanten ka kami.

  Fitur konci

 

  • Éta parantos gancang tina aksi.
  • Nyayuhan stimulasi psiko tanpa ngarah kana hyperstimulation.
  • Durasi perlakuan pondok.
  • Éta lemak-leyur ku kituna pangsaéna dicandak sareng tuangeun.
kosong   Nootropic pangsaéna pikeun pagelaran atlit  

 

3 Murnié98% Carphedon (Phenylpiracetam) Bubuk 77472-70-9

 

rating: ★★★★

gambaran:

Carphedon mangrupikeun turunan piracetam anu ngan ukur bédana fisik sareng piracetam nyaéta gugus phenyl anu napel na. Kusabab grup ieu, dosis bubuk phenylpiracetam diperyogikeun pikeun masihan pangaruh anu sami sareng Piracetam langkung handap sareng dianggap 20-60 kali langkung kuat tibatan Piracetam.

Kaseueuran ulasan Phenylpiracetam pikaresepeun ngeunaan kasampurnaanna dina naekeun kinerja atlit kusabab épék stimulasi anu masihan. Éta ogé ngabantosan jalma-jalma nolak tiis. Mangpaat sanésna kalebet manajemen épilépsi, stroke, gangguan ingetan, sareng kacapean.

Phenylpiracetam kedahna teu tiasa nyandak nalika sare kusabab éta tiasa nyababkeun gangguan sare. Ogé, anjeun kedah nyandak dua dugi ka opat kali saminggu atanapi dina siklus pikeun nyegah awak ngawangun kasabaran kana épék anu merangsang.

  Fitur konci

 

  • Éta parantos gancang tina aksi.
  • Nyayuhan stimulasi psiko tanpa ngarah kana hyperstimulation.
  • Durasi perlakuan pondok.
  • Éta lemak-leyur ku kituna pangsaéna dicandak sareng tuangeun.
kosong   Nootropic pangsaéna pikeun bangun  

 

4 Murniitas Puncak Adrafinil 98-63547-13

 

rating: ★★★★★

Description:

Upami tujuan anjeun pikeun ningkatkeun hudang sareng ngirangan kantun, maka anjeun kedah nimbangkeun nyandak bubuk adrafinil. Kaseueuran ulasan Adrafinil nunjukkeun yén éta berperan penting pikeun ngabantosan hiji jalma pikeun tetep awas pikeun période anu langkung panjang. Dina hal Adrafinil vs. Modafinil satengah umur, anu terakhir ngagaduhan anu langkung lami. Adrafinil kumaha ogé dikonversi kana modafinil sedengkeun dina awak nambihan dina satengah umur na maka pangaruh anu langkung awét.

Épék Adrafinil sanés kalebet kanaékan fokus; ningkatkeun kapasitas diajar sareng mémori pangrojong. Sanaos tiasa nyababkeun sababaraha efek samping, éta dianggap mangrupikeun stimulan anu aman kumargi henteu nyababkeun seuseueurna efek samping anu teu pikaresepeun pakait sareng stimulan.

Pangsaéna dicandak nganggo cai atanapi jus jeruk kusabab raos bubuk Adrafinil anu pait. Kusabab éta légal di kalolobaan nagara, anjeun tiasa mésér bubuk adrafinil online tanpa peryogi resép.

  Fitur konci

 

  • Dosis anu disarankeun nyaéta kira-kira 600-900mg.
  • nu Balukar Adrafinilpanungtungan pikeun 12-15 jam.
  • Sakuduna henteu diangkat sapopoé atanapi kanggo waktos langkung panjang nalika ngawangun kasabaran.
kosong   Enhancer kecerdasan panginten  

 

 5 Purity≥98% Fladrafinil (CRL-40,941) Bubuk 90212-80-9

 

rating: ★★★★★

Description:

Naha anjeun milari hal anu bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan kamungkinan saluareun anu anjeun kantos impikeun? Bubuk Fladrafinil mangrupikeun ubar pangsaéna pikeun ningkatkeun kajelasan méntal sareng kapasitasna. Gawéna ku ngahambat ngarecahna dopamin maka éta régulasi réspon émosional, diajar, sareng perhatian.

Fladrafinil sami sareng bubuk modafinil dina hal komposisi sareng épékna kalayan hijina bédana nyaéta molekul fluorida tambahan. Ditambahkeun ngajantenkeun Fladrafinil janten gampang nyerep kana awak.

Efek samping Fladrafinil aya sababaraha, tapi tingkat parahna tiasa ningkat kalayan panggunaan konstan. Kabeneran, éta gampang aya, sareng anjeun tiasa mésér Fladrafinil online upami anjeun hoyong.

  Fitur konci

 

  • nu Dosis Fladrafinilkudu sakitar 100-200 mg dina sadinten.
  • nu Épék samping Fladrafinilkajadian jarang.
  • Mangsa 3-4 kali langkung kuat batan Adrafinil sareng Modafinil.
kosong   Promoter présintén anu pangsaéna  

 

 6 Murnié98% Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk 1689-64-1

 

rating: ★★★★

Description:

Bubuk Hydrafinil, ogé katelah Fluorenol mangrupikeun sambetan reuptake dopamin anu pangaruh utami nyaéta pikeun ningkatkeun perhatian. Mangpaat Hydrafinil sanésna kaasup énergi méntal anu ningkat, konsentrasi anu langkung saé, sareng ngirangan kacapean.

Mékanisme aksi Hydrafinil ogé ngalibatkeun kanaékan tingkat histamin, norépinéfrin, sareng tingkat glutamat pikeun ningkatkeun pidangan hiji jalma. Nalika ngabandingkeun Hydrafinil vs modafinil bioavailability, Hydrafinil nootropic parantos nunjukkeun ngagaduhan anu langkung pondok.

Jualan na teu diatur sahingga anjeun tiasa mésér Hydrafinil atah (9-Fluorenol) iraha waé anu anjeun pikahoyong.

  Fitur konci

 

  • Éta murah dibanding nootropics sanés.
  • Hydrafinil kurang merangsang sahingga sababaraha réaksi ngarugikeun.
  • nu Balukar Hydrafinilpanginten halus.
kosong   Pangalusna akting nootropic gancang  

 

 7 Purity≥98% Noopept (GVS-111) Bubuk 157115-85-0

 

rating: ★★★★★

Description:

Bubuk Noopept mangrupikeun nootropic sintétik anu seueur dicandak salaku suplement. Éta ubar pinter akting panggancangna sabab anjeun sigana bakal mangaruhan pangaruhna dina sababaraha menit. Upami anjeun naros kumaha Noopept jalan, maka kuring bakal nyaritakeun kumaha. Mékanisme tindakan na ngalibatkeun paningkatan dina dua bahan kimia uteuk ésénsial; NGF sareng BDNF.

Mangpaat Noopept kalebet paningkatan dina mémori, kajelasan, gancang tina pamikiran, fokus, positipitas, sareng sumanget.

Hiji-hijina efek samping Noopept anu kasohor nyaéta nyeri sirah anu akibat tina nginum dosis anu luhur atanapi nganggo bubuk Noopept nootropic kanggo anu munggaran. Kauntungannana Noopept nyaéta légal sareng ngan ukur diatur di sababaraha nagara. Éta hartosna upami anjeun kedah mésér Noopept, anjeun kedah nimbangkeun hukum nagara anjeun. Ku ngalakukeun ieu, anjeun tiasa terang naha anjeun peryogi resép atanapi henteu.

  Fitur konci

 

  • nu Dosis Noopeptnyaéta 30-60 mg pér poé.
  • Éta lumayan pisan sareng datangna efek samping minimal.
  • Hal ieu pangsaéna ditumpuk sareng kolin.
kosong   Nootropic pangsaéna pikeun neuroprotection  

 

 8 Purity≥98% Bubuk Nefiracetam 77191-36-7

 

rating: ★★★★★

Description:

Saatos kaserang stroke, seueur pasién dilaporkeun ngalaman kejang, anu tiasa nyababkeun karusakan otak ogé kaleungitan ingetan. Untungna, Nefiracetam parantos kabuktosan ngajaga tina kejang. Ngalakukeun ieu ku cara ngadalikeun sinyal NMDA anu nyegah ngalawan ningkatna tingkat glutamat.

Mangrupikeun salah sahiji anggota anggota racetam anu langkung énggal, sareng sababaraha manpaatna anu sanés kalebet ningkatna wanda, diajar, sareng ingetan. Nalika ngabandingkeun nefiracetam VS aniracetam, kaseueuran ulasan nefiracetam ngalaporkeun yén éta ngabalukarkeun pamutahiran anu signifikan pikeun wanda hiji.

Efek samping Nefiracetam saeutik, sahingga dianggap aman sareng lumayan ditolerir.

  Fitur konci

 

  • Ieu mangrupikeun ubar larut; ku kituna, dosages rendah condong langkung efektif upami dibandingkeun piracetam.
  • Nefiracetam parantos ngalaksanakeun studi sato ogé sababaraha studi manusa.
  • Dosisna 100mg-900mg pér poé, dicandak dua kali; hiji subuh subuh sareng kadua énjing-énjing.
kosong   Enhancer méntal panginten  

 

 9 Kurniawan ≥ An%% bubuk 72432-10-1

 

rating: ★★★★★

Description:

Aniracetam bubuk pinter nyaéta nootropic ampakine anu langkung kuat tibatan piracetam. Butuh medali nalika ngeunaan ningkatna méntal sareng dianggo ku ngarangsang reséptor AMPA; reséptor glutamat CNS paling umum. Reséptor AMPA maénkeun peran penting dina pembentukan kenangan sareng diajar.

Mangpaat bubuk Aniracetam anu sanés kalebet kanaékan réfléksi, pangirangan kahariwang, sareng paningkatan persépsi. Efek samping anu langkung saeutik anu disababkeun upami dibandingkeun sareng piracetam ngajantenkeun langkung populér teu nyebatkeun hasilna na anu jauh langkung kuat tibatan sacangkir kopi.

Bubuk aniracetam ningkatkeun kapasitas otak hiji ku ningkatkeun faktor neurotrophic turunan otak, anu tindakan minangka pupuk uteuk.

  Fitur konci

 

  • Éta larut pisan lemak.
  • nu Dosis aniracetamnyaéta 1500mg dibagi dua kali dina sadinten.
  • Anu tiasa karasa Pangaruh aniracetam15-20 menit saatos nyandak.
kosong   Nootropic pangsaéna dina pengobatan panyakit Alzheimer  

 

 10 Purity≥98% J-147 Bubuk 1146963-51-0

 

rating: ★★★★★

Description:

Bubuk J147 mangrupikeun nootropic anu dikembangkeun dina taun 2011, sareng anu tiasa ngabalikeun kaleungitan ingetan, lalaunan atanapi ngabalikeun panyawat Alzheimer. Éta milik kelompok phenyl hidroksida sareng asalna tina komponén rempah kari tina curcumin.

J147 jalan ku ngirangan kagiatan sintésis ATP dina mitokondria. Ngaliwatan ieu, éta ngajaga sél neuron tina karacunan otak anu aya hubunganana sareng umur. Panilitian ieu mangrupikeun terobosan pikeun panaliti kumargi seueur ubar Alzheimer nargétkeun deposit plak amiloid dina otak pasién Alzheimer. Obat Alzheimers henteu seueur ngabantosan sadayana.

Aya uji coba klinis J147 nyebar, sareng dugi ka ayeuna janten épéktip sareng dianggap stabil. Kalayan hasil sidang J147 anu ngajangjikeun, jelas yén J147 tiasa ngabantosan perawatan Parkinson sareng stroke.

  Fitur konci

 

  • J147 ngabantuan dina pengobatan kasakit neurogenerative.
  • Ieu téh ubar ékspérimén anu ngagaduhan sipat anti-sepuh.
  • J147 tiasa dianggo ku ngabeungkeut protéin anu kapanggih dina mitokondria (sél anu ngabantosan generasi énergi).
kosong   Pangalusna nootropic antiaging  

 

 11 Kasucian≥98% Magnésium L-Threonate Bubuk 778571-57-6

 

rating: ★★★★★

Description:

Kantos ngira yén kamampuan kognitif anjeun tiasa tetep gembleng sanajan sepuh? Bubuk magnésium L-Threonate mangrupikeun uyah magnésium asam L-threonic unik anu ngeusian magnesium dina uteuk, sahingga tiasa dianggo kalayan épéktip. Mangrupikeun salah sahiji bentuk magnésium anu paling aya di pasar.

The bubuk magnésium L-Threonate nootropic jalan ku ningkatkeun kapadetan synaptic sakitar daérah hippocampus anu aya dina uteuk. Ku ngalakukeun ieu, éta ngamajukeun mémori anu panjang, pondok, sareng damel boh pikeun anu anom boh anu sepuh.

Éta ogé ningkatkeun status magnesium hiji dina awak ogé kamampuan kognitif na.

  Fitur konci

 

  • Dosis Magnesium L-Threonate anu idéal nyaéta 1500-2000mg
  • Éta ngabantuan ningkatkeun kenangan, ngirangan mémori kusabab sepuh, sareng ogé ngabantosan dina nyiptakeun jalur anyar.
  • Magnesium L-Threonate munggaran dilakukeun ku peneliti di MIT anu kalebet juara Hadiah Nobel.
kosong   Nootropic pangsaéna dina promosi fungsi jantung

 

 12 Purni≥98% bubuk Nikotinamide Riboside Chloride 23111-00-4

 

rating: ★★★★★

Description:

Nicotinamide riboside Chloride bubuk nyaéta nikotinamid adénin dinucleotide pangénggalna di pasar, anu mangrupikeun prékursor vitamin. Kauntungannana nyaéta éta gampang dirobah jadi NAD + sakali dina awak dibandingkeun sareng prékursor NAD + anu sanés.

Nicotinamide riboside Chloride bubuk bubuk nurunkeun résiko sangsara tina panyakit jantung sacara signifikan ku ngabalikeun parobahan anu patali umur ka arteri anjeun. Ku naékkeun tingkat NAD +, aya pangirangan kandelna, kaku anu antukna nambihan kalenturan.

Mangpaat lipotida Nicotinamide Klorida sanésna ngabantosan leungitna beurat, nurunkeun résiko kangker, ngabantosan pengobatan jet lag, sareng ngabantosan dina promosi sepuh otot anu séhat.

Balukar tina efekna teu pati penting, tapi parahna tiasa ningkat kalayan dosis anu luhur.

  Fitur konci

 

  • Ngahasilkeun getih NAD + tingkat nepi ka 2.7 kali.
  • Désainer korosid Chloride Nicotinamide anu idéal nyaéta 1000-2000mg per dinten.
  • Aman ku saeutik pisan Nicotinamide riboside efek samping Chloride sanggeus dilaporkeun.
kosong   Nootropic pangsaéna pikeun pengobatan diabetes  

 

 13 Kurniawan≥98% bubuk Galantamine Hydrobromide 69353-21-5

 

rating: ★★★★★

Description:

Ayeuna, diabetes mangrupikeun salah sahiji kaayaan ngarah jalma sangsara di dunya. Kabeneran, sanyawa ngandung nitrogén ieu parantos kabuktosan ngabantosan ngatur panyakit. Hancana ku ningkatkeun jalur sinyal insulin. Galantamine Hydromide ogé ngirangan obesitas ku nurunkeun peradangan, résistansi insulin, beurat awak, sareng kadar koléstérol.

Baheula, éta parantos dipaké dina pangobatan lemah sareng indrawi, sareng disfungsi motor ku gangguan sistem saraf pusat.

Kagunaan Galantamine Hydromide anu sanésna kalebet panguatan fungsi kognitif, ngirangan nyeri arthritic, sareng ningkatkeun gejala di murangkalih autis sareng panyakit Alzheimer.

  Fitur konci

 

  • Hal ieu dicandak tina kembang sareng beuleum salju salju, Daffodil, lancah lir lilium, Garanthus woronowii, sareng salju salju Voronov.
  • Galantamine Hidromida kaserep saatos, ngagaduhan bioav kasadiaan 90%.
  • Éta ngabantuan dina ngokolakeun kasakit degenerative sapertos Alzheimer ku ningkatkeun mémori, kasadaran, sareng kamampuan pikeun ngajalankeun fungsi sapopoé.
kosong   Nootropic pangsaéna dina tarung kanker serviks  

 

 14 Bubuk≥98% Bubuk Compound 7P 1890208-58-8

 

rating: ★★★★★

Description:

Campuran bubuk 7P mangrupikeun bubuk bodas dugi ka bodas anu diciptakeun dina sanyawa séri anu ngagaduhan tujuan pikeun ngaidentipikasi inhibitor antagonis reséptor tromboxane dual-acting. Sanyawa bubuk nootropics 7P ngadorong tumuhna akonsion gap-43 positip anu nyababkeun stimulasi région akon dina vivo.

Sanyawa 7P parantos nunjukkeun kagiatan anu paling luhur dina ngalawan tumors cervical ku cara ningkatkeun mikrostruktur ku cara gumantung ka dosis.

Sababaraha mangpaat bubuk 7P di antarana; kanaékan koordinasi, pengobatan karusakan otak anu aya alkohol, sareng pencegahan oksidasi dina uteuk. Éta ogé ngabantuan dina ngaronjatkeun kaayaan hiji sareng tarung kacapean.

  Fitur konci

 

  • Éta rada leyur dina cai sareng étanol.
  • Dosis bubuk 7P anu disarankeun kedah sakitar 5000mg.
  • Butuh hiji dugi ka dua jam ka puncak.
kosong   Enhancer glutathione pangsaéna


 15 Kurniawan ≥98%% N-Acetyl-L-cysteine ​​éster ester bubuk 59587-09-6

 

rating: ★★★★★

Description:

N-Acetyl-L-cysteine ​​etil éster (NACET) mangrupikeun bentuk éster tina N-acetylcysteine ​​(NAC) numana ésterifikasi nyumbang kana kanaékan lipofilisitas NAC janten ningkat kana farmakokinetikna. Fitur ieu salajengna nambihan nyerepna anu luhur dimana éta kajebak kana sél anu ngarah kana transformasi kana cystéin sareng NAC.

Éta téh prékursor GSH kalayan bioavailability lisan anu pohara luhur. NACET tiasa dianggo ku ngagentos NAC salaku agén mukolitik, salaku antioksidan anu aya patalina sareng GSH, sareng janten antioksida paracetamol.

  Fitur konci

 

  • Larut sacara bébas dina cai sareng pangleyur organik.
  • Éta bakal gancang kaserep kana sél saatos administrasi.
  • NACETngabantuan dina ngokolakeun kasakit degenerative sapertos Panyakit Alzheimer.

Naon anu kudu ditimbangkeun sateuacan mésér nootropics

 

Milih nootropik anu leres ngabutuhkeun sakedik panalungtikan, tapi éta patut sabab éta ngajamin anjeun hasil anu anjeun pilari. Ieu sababaraha faktor anu kedah diémut nalika milarian nootropic;

takeran

Nyandak nootropic sakali dina sadinten sareng hilap deui ngeunaan naon waé jalma milih pikeun milih. Tapi dina pangertian nyata, milari nootropik anu saé anu dianggo sareng interval dosana sapertos anu sesah. Indit kanggo anu tiasa dicandak dua kali atanapi tilu kali sadinten awak anjeun biasa pikeun dosage anu dijadwalkeun sapanjang dinten dibandingkeun sareng gaduh hiji dosage kejutan.

harga

Anjeun henteu hoyong mésér nootropics anu saluareun anggaran Anjeun. Anjeun, kitu, kedah mikirkeun yén sadaya aranjeunna béda sareng métode manufakturna sami-sami saacan hargana. Anjeun ogé henteu nyangka mésér nootropics dosis anu luhur sareng bahan kualitas dina harga kacang. Janten sateuacan netepkeunana anu paling murah, pastikeun parios naha éta henteu padamelan. Éta henteu, kumaha, hartosna anjeun ngaleupaskeun nootropics anjeun; milari naon anu cocog sareng saku.

epek

Unggal nootropic gaduh pangaruh anu ngabalukarkeun. Upami anjeun hoyong anu tiasa ningkatkeun pokus anjeun, aya anu salah pikeun éta. Di sisi anu sanés, upami tujuan anjeun pikeun ngendalikeun panyawat Alzheimer, maka anjeun kedah milari anu pangsaéna pikeun anu.

Ogé, aya sababna langkung seueur efek samping dibandingkeun sareng anu sanés. Henteu aya anu hoyong ngalakukeun pisan di sakola ngan pikeun ngeureunkeun gagal gagal ati. Barina ogé, kaséhatan anjeun mimiti, sareng anjeun moal badé nyandak hal anu berpotensi ngarugikeun anjeun.

kasaluyuan

Kadang-kadang, sigana hoyong ngagabungkeun dua atanapi langkung nootropics kanggo nyandak épék kognitif anu langkung saé. Anjeun kitu, kedah dicatet yén henteu sadayana nootropics aman nalika ditumpuk. Seueur sakumaha tumpukan dipikanyaho ningkatkeun potency sareng ngirangan efek samping, sababaraha anu henteu aman pikeun anjeun. Anjeun, ku sabab kitu, kedah terang bahan pikeun masing-masing sareng cara aranjeunna berinteraksi sateuacan mésér aranjeunna pikeun tumpukan.

panalungtikan

Hiji hal deui anu kedah diperhatoskeun nyaéta jumlah panalungtikan anu dilakukeun dina nootropic. Sababaraha urang henteu nyokong tina panalungtikan bari sababaraha henteu tiasa diuji pikeun manusa. Dina jaman ieu, aya seueur ubar pintar anu hasil panalungtikan henteu acan dilakukeun.

Janten ngan bakal aman pikeun anjeun milih produk anu parantos dibantosan sareng dikonfirmasi janten mujarab. Ngalangkungan ieu, anjeun dipertanggungihkeun kana sababaraha katenangan tina pikiran ogé ngahindarkeun runtah artos ku cara nyandak hal anu tiasa ngarugikeun anjeun atanapi henteu padamelan.

Harita

Kieu seueur pisan anu nyarios ngeunaan unggal produk ku anu parantos dianggo aranjeunna dina jaman baheula. Inpormasi sapertos kitu kedah ngabantosan anjeun pangsaéna sareng pangsaéna sareng ngaleutikan kasempetan mésér nootropik anu henteu jalan. Indit pikeun anu ngagaduhan ulasan pangsaéna sareng sababaraha anu négatip.

Sacara umum, aya anu kapertimbangkeun sateuacan nyéépkeun artos anjeun dina nootropic. Pikeun meunang anu pangsaéna, anjeun kedah faktor dina sagala poin anu dibéré pikeun netepkeun pikeun anu nyetir anu paling seueur angka upami henteu sadayana.

kosong

FAQs Bubuk Narkoba Nootropic Smart

Naha nootropics ngagaduhan efek samping?

Leres, aranjeunna ngalakukeun. Anu parah tina efek samping kitu, gumantung kana nootropic anu anjeun pilih. Anjeun tiasa nyegah efek samping ku ngahindarkeun nootropics kualitas low sareng dosage tinggi.

Naon anu aya dianggo pikeun nootropics?

Nootropics dianggo pikeun ningkatkeun prosés kognitif manusa. Éta kalebet perbaikan dina kreativitas, produktivitas, kahariwang, bobo, sareng ngaliwat ningkatkeun hiji fokus, motivasi, ingetan antara anu sanés.

Naha aranjeunna hukum?

Legalitas nootropics bénten gumantung ka tempat anjeun cicing sareng jinis nootropic anu anjeun hoyong candak. Di Amérika Serikat, kalolobaan nootropics digolongkeun salaku suplemén diet légal, sedengkeun di sababaraha nagara Éropa, nootropics diatur pisan. Di sababaraha nagara, aranjeunna 100% sah.

Naha ubar pinter matak adiktif?

Nootropics henteu adiktif upami anjeun nyandak éta dina bentuk murni. Upami éta dicampur sareng bahan adiktif, bahan sintétis sapertos kafein, teras aranjeunna tiasa kabiasaan. Nootropics kualitas luhur henteu nunjukkeun résiko tina kecanduan kimia sareng tiasa ngabantosan anjeun dina ngarobih kecanduan sapertos ngaroko ngaroko.

Naha nootropics ngakibatkeun leungitna beurat?

Tujuan utama pikeun nyandak nootropics henteu kanggo leungitna beurat. Éta pikeun ningkatkeun kognisi. Sanaos, dina sababaraha kasus, ningkatkeun pagelaran kognitif tiasa ngabalukarkeun leungitna beurat.

Kauntungan nganggo nootropics

 

Unggal dinten, kami milarian di tepi; hiji hal anu bakal ngajantenkeun urang langkung saé tibatan batur. Naha anjeun panginten diluar kotak sareng nganggap panggunaan nootropics mangrupikeun cara anu saé ngudagkeun ideologi pikeun kahirupan anjeun?

Panggunaan nootropics aya sababaraha kauntungan, sareng upami anjeun henteu perhatikeun hasil anu signifikan kalayan ngagunakeun hiji nootropic, anjeun tiasa ngagabung dua atanapi langkung pikeun ningali hasil anu luar biasa.

Di handap ieu aya sababaraha kauntungan nootropic;

  • Ningkatkeun konsentrasi anjeun

Naha anjeun mendakan anjeun nyalira ngeunaan anu sanés yén anjeun bahkan hilap tugas na? Éta normal, tapi sakapeung anjeun karasaeun aya masalah anu museurkeun kana hiji hal dina hiji waktu, ku kituna gaduh kebatetan anu teu réngsé sareng ideu anu dipanggang satengah. Janten naon anu anjeun laksanakeun?

Nyandak nootropics parantos kabuktian ngabantosan éta ku ngabantosan anjeun langkung konséntrasi sareng pikeun waktos langkung panjang. Salajengna, anjeun tiasa masihan unggal tugas kalayan perhatian anu diarepkeun sanajan karasa anjeun ngagaduhan teuing dina pikiran anjeun.

  • Ningkatkeun mémori

Panginten anjeun parantos maca topik tinangtu, kahartos pisan tapi poho deui sadayana sateuacan sateuacan ujian. Éta moal matak ngala anjeun kasulitan deui; nyandak nootropics parantos kabuktosan mangpaat pikeun ingetan manusa.

Éta ningkatkeun panginget hiji-waktos ngalangkungan kamajuan sareng perbaikan sagala bagian tina mémori sareng dikenang ogé. Nootropics ogé ngadukung ngembangkeun sél otak sareng naekeun konektipitas saraf. Ngalangkungan sambungan, pangertian, sareng ngelingan inpormasi data parantos ditingkatkeun.

  • Ningkatkeun kaséhatan utami anjeun

Otak mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina awak. Kinerja na, kitu, kapangaruhan ku diet anu goréng sareng jadwal sibuk. Kalayan ngagunakeun nootropics, anjeun henteu ngan ukur ningkatkeun memori anjeun, tapi kaséhatan otak sadayana ogé ningkat.

Anu dihontal ku paningkatan aliran oksigén kana uteuk sareng diropéa tina neuron sareng sél otak, anu ngajadikeun otak anjeun langkung efektif.

  • Nyiar mood Anjeun

Kaseueus imutan tiasa ngarusak dinten anjeun sareng ngajantenkeun anjeun henteu migawé kagiatan anjeun sakumaha anu kuduna. Untungna, aya produk sayogi anu tiasa langkung saé haté, ngajantenkeun anjeun janten jalma anu langkung girang. Nootropics tiasa nganteurkeun ieu anu ngajantenkeun anjeun pokus sareng langkung museurkeun kana tugas-tugas anu anjeun tiasa gaduh.

 

rujukan:

  1. Wood S, Sage JR, Anagnostaras SG (2014). "Psikostimulan sareng kognisi: Farmakol. Wahyu 66 (1): 193-221.
  2. Frati P, Kyriakou C, Marinelli E, Vergallo GM, Zaami S, Busardò FP (2015). "Obat pinter pikeun paningkatan kognitif sareng fisik:. Curr Neuropharmacol. 13 (1): 5-11.
  3. Giurgea, Corneliu, (JanuarY, 1977). "Obat-obatan Nootropic". Kamajuan dina Neuro-Psychopharmacology. 1: 235-247

 

Daptar eusi

 

 

2019-07-27 Nootropics
kosong
Ngeunaan wisepowder