Blog

Oleoylethanolamide (OEA): Narkoba Réduksi Beurat Anu Ngabantosan Pikeun Ngadalikeun Appetite

 

1. Naon Oleoylethanolamide (OEA)?

Oleoylethanolamide (OEA) mangrupikeun régulator alami beurat, koléstérol, sareng napsu. Métabolit disintésis dina jumlah leutik dina peujit leutik. Molekul alamiah tanggung jawab pikeun perasaan kenyang saatos anjeun nyandak tuang. Oleoylethanolamide ngabantosan pangaturan gajih awak ku cara ngariung reseptor alpha reséptor-aktif dioksida (PPAR-Alpha). Métabolit alami ieu ningkatkeun métabolisme lemak awak sareng ngawartosan uteuk anjeun yén anjeun parantos nginum cukup dahareun sareng anjeun kedah lirén tuang. Oleoylethanolamide ogé ningkatkeun pengeluaran kalori anu sanés latihan.

2. Kumaha Kacapi Oleoylethanolamide (OEA)?

Oleoylethanolamide (OEA) Mekanisme tina tindakan

Oleoylethanolamide (OEA) fungsina salaku regulator nafsu. Oleoylethanolamide ngontrol asupan katuangan anjeun ku ngirimkeun sinyal ka uteuk dina ngabéjaan yén anjeun parantos waras, sareng waktuna ngeureunkeun tuangeun. Hasilna, anjeun nyokot sakurang-kurang pangan sadidinten, sareng awak anjeun ngeureunkeun langkung beurat dina jangka panjang.

Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0) diproduksi sareng di mobilkeun dina peujit leutik tina asam oleic diturunkeun tina dahareun. Kadaharan kalayan eusi gajih anu luhur tiasa ngahambat produksi Oleoylethanolamide dina peujit leutik proksimal.

Oleoylethanolamide nurunkeun asupan dahareun ku merangsang circuitry otak circuitry, oxytocin homeostatic, sareng jalur dopamin hedonic. Éta dibuktikeun yén Oleoylethanolamide ogé tiasa nunjukkeun sinyal CB1R, anu upami dirangsang tiasa nyababkeun asupan tuangeun dahareun. Oleoylethanolamide nurunkeun angkutan lipid kana adiposit pikeun nurunkeun massa lemak.

OEA ogé fungsina pikeun merangsang hiji hal anu katelah PPAR sareng sakaligus nurunkeun panyimpen gajih sareng ningkatkeun pembakaran gajih. Kapan anjeun nyandak tuang, tingkat OEA naék sareng napsu anjeun tumiba. Ieu kajadian sabab saraf indrawi kaitkeun kana uteuk anjeun nginpokeun ka éta yén anjeun pinuh hatur nuhun ka PPAR-α. PPAR-α mangrupikeun reséptor nuklir ligan anu diaktifkeun dina jalur homeostasis énergi sareng ekspresi gén metabolisme lipid.

Oleoylethanolamide (OEA) nunjukkeun sadaya ciri anu ngahartikeun faktor satiety anu kalebet:

  • Inhibiting dahar ku cara ningkatkeun interval waktu antara hiji tuangeun ka tuang salajengna;
  • Produksina dikawasa ku kasadiaan gizi
  • Tingkat na ngalaman turun naik circadian.

 

Oleoylethanolamide (OEA): Narkoba Réduksi Beurat Anu Ngabantosan Pikeun Ngadalikeun Appetite

 

3. Mangpaat Oleoylethanolamide (OEA)

Keuntungan Oleoylethanolamide sareng épék turunna beurat kalebet;

i. Ngurangan napsu stimulasi hormon anu katelah Ghrelin

Suntikan periferal tina OEA dikaluarkeun pikeun rodénsia anu nembe puasa dina hiji dinten henteu ngaruh hormon ghrelin dina 120 menit, tapi saatos 6 jam aya penurunan luar biasa dina hormon ieu 40 dugi ka 50 persen. Sanajan kitu, Oleoylethanolamide teu ngagaduhan pangaruh kana konsentrasi napsu napsu ieu hormon merangsang dina rodénsia. Ieu nunjukkeun yén suplemén OEA paling saé pikeun ngirangan tingkat ghrelin upami dicandak saencan tuangeun.

ii. Ngaronjatna kaleungitan leungitna gajih awak

Reséptor βeta-adrenergic digawé pikeun merangsang leungitna beurat awak sareng stimulasi reséptor βeta3-adrenergic ngaluarkeun panurunan dina asupan dahareun sareng leungitna gajih dina beurit. Reséptor kasebut ngalakukeun ku merangsang protéin anu teu aya kalebet UCP1.

Hasilna, ko-administrasi suntikan periferal β3 sareng suntikan periferal oleoylethanolamide sigana épéktip dina ngirangan asupan tuangeun sareng épisién dina nurunkeun massa gajih anu aya hubunganana sareng naékna pengeluaran énergi. Kanaékan tingkat UCP1 sareng PPARα (panginten nunjukkeun kanaékan pengeluaran énergi) kajantenan jaringan coklat adiposa bodas sareng bodas disamping paningkatan dina biomarker mitokondria.

Ku kituna OEA muncul pikeun ningkatkeun épéktisme mitochondrial sareng tindakan thermogenik dina rodéni dina jaringan adipose coklat sareng bodas, dina dosis oleoylethanolamide sami sareng anu dipaké pikeun ngontrol napsu.

iii. Turunkeun Paringkatan Péptida YY (Hétéleu Ngarangsang Pantun)

Suntikan 5mg / kg Oleoylethanolamide kana rodénsia nyababkeun turunna gumantung waktos dina péptida hormon YY anu dihasilkeun dina peujit dina kaayaan tuangeun boh pangan.

 

4. Naha Oleoylethanolamide (OEA) Ngabantosan Kontrol Ngagaduh?

Leres. Oleoylethanolamide suplemén leungitna beurat ngabantosan pikeun ngendalikeun napsu ku ngaktifkeun PPAR sahingga nurunkeun neundeun lemak sareng tambihanna ngaduruk gajih. Nalika anjeun nyandak tuangeun anjeun, tingkat Oleoylethanolamide naék sareng napsu anjeun langkung rendah nalika sinyal dikirim ka utek anjeun ngawartosan uteuk yen anjeun puas.

Aya sababaraha épék ilmiah anu ngabuktikeun pangaruhna ieu. Dina taun 2004, contona, peneliti Denmark diajar beurit anu parantos dicabut tuangeun sadinten. Aranjeunna masihan aranjeunna OEA sareng sadar yén jumlah dahareun anu aranjeunna turun ku 15.5%. Dina istilah anu langkung saderhana, Oleoylethanolamide (OEA) pareum saklar ku rasa lapar dina CNS (Sistem Gangguan Tengah).

 

5. Oleoylethanolamide (OEA) Dosis

Dosis oleoylethanolamide anu disarankeun nyaéta salah sahiji kapsul 200mg lamun dicandak tanpa kombinasi. Nalika digabungkeun sareng suplemén leungitna beurat anu sanés, dosis OEA kedah diturunkeun ka antawis 100mg sareng 150mg.

Disarankeun yén anjeun nyandak suplemén oleoylethanolamide 30 menit sateuacan tuang siang atanapi sarapan; anjeun bakal ngarasa langkung wareg salami waktos tuang anjeun sareng ngeureunkeun nyandak tuangeun kurang dahareun.

Panaliti nunjukkeun yén anjeun ogé tiasa nurunkeun atanapi ningkatkeun dosis poéan pikeun beurat awak anjeun. Salaku conto, upami anjeun beuratna 150lb, anjeun tiasa nyandak 100mg. Jalma 200lb tiasa nyandak 150mg sareng jalmi 250lb tiasa nyandak 180mg tina suplemén.

 

Oleoylethanolamide (OEA): Narkoba Réduksi Beurat Anu Ngabantosan Pikeun Ngadalikeun Appetite

 

6. Oleoylethanolamide (OEA) Balukar Sisi

Efek samping Oleoylethanolamide tiasa janten perhatian utama diantara produsén suplemén anu hoyong nambihan bahan anu kuat ieu dina formula leungitna beurat supleménna.

Saatos tinjauan jero sadaya data ilmiah anu sayogi, AS FDA (Administrasi Pangan sareng Narkoba) henteu ngagaduhan masalah ngeunaan kasalametan molekul alami ieu. RiduZone mangrupikeun bubuk OEA anu munggaran dipasang dina taun 2015.

OEA mangrupakeun métabolit asam oleic sareng bagian tina tuangeun anu séhat. Éta lengkep aman nyandak suplemén Oleoylethanolamide saprak henteu aya efek samping anu parah.

 

7. Oleoylethanolamide (OEA) Mésér

Anjeun tiasa kéngingkeun mésér oleoylethanolamide tina sababaraha toko ubar online sareng fisik. Anjeun ogé kedah ati-ati sabab sanés sadayana sanésna suplai anu asli. Pastikeun yén anjeun maca ulasan oleoylethanolamide maranéhna pikeun terang naon pangalaman pembeli anu saatosna.

Naha anjeun mikir ngeunaan dimana kéngingkeun oleoylethanolamide pikeun dijual? Tong hariwang; anjeun tiasa mésér oleoylethanolamide online di dieu dina situs wéb. Kami Kami bageur sareng ngalaman OEA panyadia sareng urang ngagaduhan kamampuan nganteurkeun Oleoylethanolamide (OEA) di Amérika Serikat sareng sababaraha nagara sanés di dunya. Prosés pesen urang saderhana tapi lengkep aman tur aman. Kami ogé nganteurkeun produk kami dina bungkus anu disegel sareng elegan pikeun mastikeun kasalametan sareng nyegah kontaminasi.

 

Rujukan:

  • Pi-Sunyer FX, Aronne LJ, Heshmati HM, Devin J, Rosenstock J. Pangaruh rimonabant, hiji blocker reséptor cannabinoid-1, ngeunaan beurat sareng faktor résiko cardiometabolic dina pasien kaleuwihan beurat atanapi obes: RIO-Amérika Kalér: percobaan dikawasa sacara acak. Jurnal Asosiasi Médis Amérika. 2006; 295 (7): 761-775.
  • Giuseppe Astarita; Bryan C. Rourke; Johnnie B. Andersen; Jin Fu; Janet H. Kim; Albert F. Bennett; James W. Hicks & Daniele Piomelli (2005-12-22). "Kanaékan postprandial mobilisasi oleoylethanolamine dina peujit alit tina python Burma (Python molurus)". Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol. 290 (5): R1407 – R1412.
  • Sarro-Ramirez A, Sanchez-Lopez D, Tejeda-Padron A, Frias C, Zaldivar-Rae J, Murillo-Rodriguez E. Brain jeung napsu: kasus oleoylethanolamide. Agen Sistem saraf Pusat dina Kimia Ubar. 2013; 13 (1): 88–91.
  • Overton HA, Babbs AJ, Doel SM, Fyfe MC, Gardner LS, Griffin G, Jackson HC, Procter MJ, Rasamison CM, Tang-Christensen M, Widdowson PS, Williams GM, Reynet C (2006). "Deorphanisasi reséptor g gandeng protein pikeun oleoylethanolamide sareng panggunaan na dina mendakan agén hypophagic alit-molekul". Métél Sél. 3 (3): 167-175.

 

Daptar eusi

 

 

2020-03-24 Nootropics
Ngeunaan wisepowder