produk

Bubuk Pramiracetam (68497-62-1)

Bubuk Pramiracetam mangrupikeun salah sahiji otak anu kuat nguatkeun nootropics available.It ningkatkeun fokus, konsentrasi, sareng ingetan. Kakuatan nyalira, pramiracetam tiasa dianggo leres pisan dina sakedap tumpukan sareng tiasa ningkatkeun efektivitas nootropics sanés. Pramiracetam parantos kabuktian sacara klinis pikeun ningkatkeun memori sawawa dina sepuh anu séhat kalayan memori lossomen sareng ningkatkeun kognisi sacara umum dina orang dewasa anu ngagaduhan masalah émosi anu janten pilihan anu populer di antawis mahasiswa sareng anu sanés anu badé ningkatkeun kamampuan muram.

Pabrik: Produksi Kumpulan
paket: 1KG / kantong, 25KG / kendang
Wisepowder gaduh kamampuan pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun jumlah anu ageung. Sadaya produksi dina kaayaan cGMP sareng sistem kadali kualitas anu ketat, sadaya dokumén tés sareng sampel sayogi.

bubuk Pramiracetam (68497-62-1) pidio

 

Inpormasi Dasar bubuk Pramiracetam

nami bubuk Pramiracetam
CAS 68497-62-1
purity 98%
ngaran kimia N- [2- [Bis (1-methylethyl) amino] ethyl] -2-oxo-1-pyrrolidineacetamide; Amacetam; Vinpotropil
sinonim Pramiracetam
Formula molekular C14H27N3O2
Beurat molekul 269.389g / mol
lebur Point 47-48 ° C
InChI Key ZULJGOSFKWFVRX-UHFFFAOYSA-N
wujud bubuk
katingalian bodas
Satengah hirup 4.5-6.5 jam
kaleyuran Larut di DMSO, H2O: leyur10 m / jelas, jelas
Kondisi Storage Garing, poék sareng dina 0 - 4 C pikeun jangka pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
aplikasi pramiracetam mangrupikeun ngahambat tina PREP.
Nguji Dokumén kasadia

 

Pramiracetam sareng Kagunaanana

Turunna fungsi kognitif sareng katerampilan ngabentuk mémori tiasa nyata ngarobah kualitas kahirupan. Gejala ieu, dugi ka tingkat hiji, tiasa janten hasil tina sepuh sareng turunna méntal pakait sareng éta. Nanging, dina kaseueuran kasus, turunna kognitif anu kaleuleuwihi sareng ingetan ngirangan mangrupikeun hasil tina gangguan neurodegenerative sapertos panyakit Alzheimer. 

Kamampuh turun pikeun museurkeun sareng konsentrasi ogé ditingali dina gangguan jiwa budak leutik sareng mangrupikeun masalah umum pikeun barudak neurodivergent sareng nyanghareupan déwasa. Aya sababaraha pangobatan pikeun ningkatkeun gejala ieu sareng ngabantosan jalma-jalma ngawangun kenangan, pokus, sareng hirup hiji kualitas kahirupan anu langkung luhur. 

Pramiracetam mangrupikeun stimulan anu ngalaksanakeun fungsi anu sami, sanaos sanés sanés anu mimiti ditalungtik. Tanpa mékanisme tindakan anu jelas, éta dipercaya ningkatkeun fungsi kognitif sareng ku sabab kitu kualitas kahirupan, langkung saé tibatan kaseueuran stimulan. 

 

Naon ari Pramiracetam? 

Pramiracetam mangrupikeun agén nootropic anu kagolong kana kelompok ubar racetam sintétik. Racetams mangrupikeun ubar sareng struktur kimia dasar anu sami anu ngandung inti pyrrolidone sareng sadayana dianggo pikeun tujuan ningkatkeun fungsi kognitif. Ubar racetam awal nyaéta Piracetam, anu kauninga dina akhir taun 1960an. Sanaos mékanisme anu pasti tina tindakan narkoba teu acan dipikaharti, sakitar dua puluh langkung racetams ti saprak éta ditalungtik, dipendakan, sareng diwanohkeun di pasar. Pramiracetam mangrupikeun salah sahiji racetams anu langkung anyar anu mirip pisan struktur sareng fungsina Piracetam. 

Pramiracetam, sareng racetams sanés, diémbarkeun salaku pangobatan anu ningkatkeun memori anu museurkeun kana ningkatkeun rentang perhatian. Hal ieu dipercaya nyababkeun tindakan ieu ku mangaruhan neurotransmitter anu dihasilkeun ku uteuk. Nanging, perlu diémutan yén teu aya klaim Pramiracetam ieu didukung ku bukti ilmiah. Kaseueuran kajian ilmiah anu diterbitkeun dina khasiatna Pramiracetam atanapi racetams sanésna parantos ngahasilkeun hasil anu positip tapi teu aya hasilna anu diréproduksi dina panilitian anu sanés, ku sabab éta, ngajadikeun masarakat ilmiah mempertanyakan kabisa dina panilitian awal. 

Pramiracetam kapendak ku élmuwan anu damel di Parke-Davis di akhir taun 1970an sareng dipaténkeun dugi ka taun 1996. Obat ieu dipasarkeun dina nami dagang Pramistar sareng dianggo di Éropa Wétan pikeun tujuan ningkatkeun kognisi pikeun lansia, khususna anu kaserang gangguan neurodegenerative sareng pikun vaskular. Nanging, perlu disebatkeun yén pangobatan ieu henteu disatujuan ku FDA pikeun dianggo salaku suplemén dietary atanapi ubar. Nyatana, dilabélan ku FDA salaku ubar énggal, anu henteu disatujuan. 

 

Mékanisme Aksi Pramiracetam

Mékanisme tindakan Pramiracetam, sapertos racetams sanés, henteu dipikaterang. Alesan utama anu nyababkeun ieu nyaéta kurangna panilitian anu dilakukeun dina sél manusa sareng poko, anu ninggali jalanna sanyawa ieu janten sejarah. Nanging, aya tilu mékanisme hipotesis tina tindakan Pramiracetam, anu dirojong ku panilitian anu dilakukeun dina modél sato. Penting pikeun dicatet yén teu aya anu dipercaya janten mékanisme tindakan anu nyata dina manusa, sareng ngan ukur téori anu peryogi panilitian salajengna pikeun kabuktosan. 

 

· Mangaruhan tingkat Asétilkolin dina awak

Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun dina modél sato di 1983, ogé saatos pendakan awal pramiracetam, mendakan yén agén paningkatan kognisi ieu teu aya pangaruh naon waé dina tingkat neurotransmitter sapertos dopamin, norépinéfrin, serotonin, sareng sajabana. Sumawona, éta kauninga yén agén ieu teu aya pangaruh kana reséptorna ogé, dina uteuk hasilna patarosan diangkat ngeunaan kauntungan sanyawa. 

Dina panilitian anu sami, kauninga yén sanaos teu aya pangaruhna, boh sacara langsung atanapi henteu langsung kana neurotransmitter, Pramiracetam henteu nyababkeun paningkatan anu signifikan dina panyawat kolin dina sinapsis hippocampal. Ieu téori anu paling ditampi ngeunaan fungsi Pramiracetam salaku pangaruh ieu dina hippocampus, daérah otak anu tanggung jawab pembentukan mémori sareng ingetan, tiasa nyababkeun ningkatna kagiatan neuron, maka ningkatkeun memori. 

 

· Ngaronjat oksida nitrat dina uteuk

Nitric oxide mangrupikeun vasodilator sareng neurotransmitter konci dina uteuk kalayan kamampuan pikeun ningkatkeun perhatian, diajar, sareng prosés mémori dina uteuk. Épék ieu mimitina diulik dina taun 1990an, hususna peran nitrat oksida di daérah hippocampal otak modél sato. Hasil tina panilitian anu dilakukeun dina modél sato réplika sareng diréproduksi di manusa, ngabuktikeun peran nitrik oksida salaku neurotransmitter dina uteuk. 

Pramiracetam, sapertos racetams sanés, dipercaya bakal ningkatkeun kadar nitrat oksida dina uteuk, janten ningkatkeun perhatian sareng prosés diajar. Épék ieu tiasa janten alesan utama dina balik kamampuan agén ieu pikeun ningkatkeun kognisi sareng bentang perhatian dina nonoman sareng nonoman déwasa. Nanging, papanggihan ieu henteu ditiru dina mata pelajaran manusa anu hartosna mékanisme tindakan ieu henteu tiasa ditarima sacara lega atanapi diusulkeun janten hiji-hijina mékanisme tindakan Pramiracetam. 

 

· Laku pikeun hormon adrénal

Sababaraha panaliti yakin yén Pramiracetam gaduh épék ningkatkeun memori salaku akibat tina tindakan agén dina kelenjar adrénal sareng hormonna, khususna aldosteron sareng kortisol. Kebangkitan hipotesa ieu mangrupikeun hasil tina papanggihan yén Pramiracetam sareng racetams sanésna kaleungitan kamampuanna pikeun ningkatkeun bentuk ingetan sareng ingetan dina modél sato anu ngalaman adrenalectomy. Ti saprak éta, dipercaya yén racetams kedah gaduh pangaruh kana kortisol sareng aldosteron pikeun tiasa ngahasilkeun katerampilan kognitif anu ningkat, sanaon mékanisme anu pasti henteu acan dikenal, bahkan dina modél sato. 

 

Sejarah sareng Panilitian Médis kana Pramiracetam 

Racetams dikembangkeun salaku agén paningkatan kognisi dina akhir taun 1960-an, sareng ti saprak éta, seueur sanyawa anu béda-béda parantos diulik anu tiasa gaduh pangaruh anu sami sareng racetams. Pramiracetam mimitina diulik pikeun pangaruh na dina penderita Panyakit Alzheimer.

Alzheimer mangrupikeun kalainan neurodegenerative anu multifactorial dina étiologi sareng dipikaterang dimimiti dimungkinkeun dina yuswa pertengahan, sanaos gejala na tiasa waé muncul dugi ka engké dina kahirupan. Gejala utami nyaéta leungitna ingetan sareng henteu mampuh ngajaga kenangan énggal sasarengan turunna fungsi méntal sareng kognitif sareng wanda anu ambek. Dibikeun sipat nootropic of Pramiracetam, éta dipercaya yén éta tiasa aya gunana Nanging, proyék ieu dibongkar saatos hasilna unsatisfying dihasilkeun dina Fase dua percobaan klinis. 

Éta teras dijantenkeun terapi tambahan pikeun terapi éléktrokonvulsif dina ngubaran gangguan déprési utama. Nanging, ubar éta saatos dibéré status ubar yatim pikeun pangubaran MDD dikaluarkeun tina daptar ubar yatim taun 1991. Ti saprak éta ditempatkeun dina daptar obat anu henteu disatujuan, ubar anyar, sareng panggunaan ubar dianggap haram di Amérika.

 

Manfaat Pramiracetam

Pamakéan Pramiracetam aya hubunganana sareng sababaraha manpaat anu tanggel waler pikeun kamashuran agén nootropic, khususna di antara nonoman déwasa sateuacan ujian. Mangpaat anu aya hubunganana sareng panggunaan Pramiracetam kalebet:

Pramiracetam tiasa ningkatkeun memori dina pasién sareng ingetan ingetan anu turun sareng henteu mampuh ngawangun kenangan anu pas. Panilitian anyar ogé mendakan yén Pramiracetam tiasa nguntungkeun dina ningkatkeun katerampilan ngabentuk mémori dina pasién anu cilaka otak traumatis.

Sumawona, Pramiracetam dipercaya ngagaduhan épék neuroprotective sanés sabab dipercaya tiasa ningkatkeun kognisi sareng bentang perhatian babarengan sareng kamampuan diajar anu béda dina pasién anu cilaka otak traumatis. 

 

Pangaruh Samping tina Pramiracetam

Kusabab kurangna data anu aya dina Pramiracetam, khususna pikeun manusa, sesah pikeun nyatakeun kalayan pasti naon manpaatna atanapi efek samping tina sanyawa ieu. Épék ngarugikeun anu dipikaterang tina Pramiracetam kalebet: 

  • headaches
  • pusing
  • insomnia

Panilitian anu dilakukeun pikeun modél sato sareng manusa ogé mendakan yén narkoba ditoleransi ku saréréa, sanaos éta mangrupikeun papanggihan awal dina panilitian sareng hasil salajengna teu acan diterbitkeun. 

Panilitian anu sanés dilakukeun kalayan tujuan nganalisis kasalametan Pramiracetam nyimpulkeun yén éta henteu ngagaduhan pangaruh ngarugikeun pakait sareng éta. Nanging, panilitian ieu ngan ukur diajar épék tina hiji dosis, dibéré hiji waktos kanggo individu anu séhat, teras nyimpulkeun kasimpulan éta. Éta henteu pikeun kapentingan anu hadé pikeun panimuan ilmiah pikeun ngaku sareng ngaku kasimpulan ieu salaku kasimpulan anu akurat. Dugi ka panilitian salajengna tiasa dilakukeun, langkung saé dijauhkeun tina sagala bentuk ékspérimén sareng pangobatan ieu. 

Kabutuhan peringatan ieu parantos diamanatkeun ku kanyataan yén nonoman sareng nonoman déwasa nganggo pramiracetam salaku ubar anu ningkatkeun perhatian pikeun dilaksanakeun sababaraha jam sateuacan aya uji kognitif. Salaku efek samping pasti tina sanyawa ieu anu henteu acan dipikaterang, éta pisan teu aman pikeun nonoman pikeun nyandak Pramiracetam. 

 

Dimana Pikeun Mésér bubuk Pramiracetam

Bubuk Pramiracetam sayogi di Éropa Wétan, nanging, panggunaanna henteu disatujuan ku aparat kaséhatan di sakumna dunya. Sumawona, kaseueuran panilitian ayeuna henteu ngaku ngagaduhan inpormasi ngeunaan kumaha sanyawa ieu diréaksikeun dina awak atanapi poténsi interaksi anu aya sareng ubar sanés dina sistem jalma.

 

Pramiracetam (68497-62-1) Rujukan

Tulisan anu Trending