produk

Bubuk Magnesium L-threonate (778571-57-6)

Bubuk Magnesium L-Threonate, dipatenkeun handapeun nami Magtein, mangrupikeun hiji-hijina bentuk Magnesium anu dipidangkeun sacara efektif ningkatkeun tingkat Magnesium dina Brain. Élmuwan ........

Bubuk MK-677 (159752-10-0)

Ibutamoren, ogé katelah MK-677, MK-0667, sareng L-163,191, mangrupikeun non-peptidic, potent, lila-akting, sacara oral, aktif, sareng agonis selektif tina resépor ghrelin ..... hiji rakét hormon pertumbuhan .....

Bubuk Alpha GPC (28319-77-9)

Bubuk Alpha GPC, ogé katelah Choline Alfoscerate sareng L-Alpha glycerylphosphorylcholine, mangrupikeun komponén PHOSPHATIDYLCHOLINES atanapi LECITHINS, dimana dua gugus hidroksi tina GLYCEROL ....

Bubuk Phenibut (1078-21-3)

Bubuk Phenibut mangrupikeun déprési sistem saraf pusat anu ngahasilkeun épék sedating sareng anti-kahariwang di pangguna. Hal ieu ogé dipasaran salaku nootropic- "ubar cerdas" anu ningkatkeun kognitif ......

Bubuk Pramiracetam (68497-62-1)

Bubuk Pramiracetam nyaéta salah sahiji uteuk anu kuat nguatkeun nootropics available.It ningkatkeun fokus, konsentrasi, sareng mémori. Kakuatan nyalira, pramiracetam tiasa dianggo pisan ampir sadayana …….

Bubuk natrium Tianeptine (30123-17-2)

Bubuk natrium tianeptine mangrupikeun perémbakan milih serotonin dina uteuk anu teu aya pangaruh kana noradrenalin atanapi dopamin. Antidepresan berguna klinis. Mintonkeun neuroprotective ......