Wisepowder gaduh seueur bahan baku Aging & Antiaging, sareng ngagaduhan sistem manajemen kualitas total.

Némbongkeun 1-8 hasil 19

1 2 3

Sepuh & anti sepuh (anti sepuh)

Sepuh mangrupikeun hal anu urang sadayana lakukeun tapi henteu ngartos pisan. Uteuk anjeun ngalaman parobihan sakumaha umur anjeun anu tiasa gaduh épék minor dina mémori anjeun atanapi kaahlian pamikiran. Gampang ngadamel daptar sadaya parobihan anu ngagaduhan umur - leungitna ingetan, keriput, kaleungitan otot.
Antiaging (anti-sepuh) tiasa janten topik anu sesah pikeun dibéréskeun: perang ayeuna diperjuangkan tina hartos istilah dina panalungtikan sareng kadokteran, sareng salaku mérek produk dina énggal sareng sering licik
Antiaging (Anti sepuh) ayeuna gaduh sababaraha hartos umum sareng konotasi anu béda-béda.
-Dididaya panalungtikan ilmiah anti-sepuh (antiaging) ngarujuk sacara éksklusif pikeun ngalambatkeun, nyegah, atanapi ngabalikeun prosés sepuh. Nalika ka hareupna ngajangjikeun pisan, ayeuna henteu aya téknologi médis anu kabuktian sareng anu aya anu ngabantosan atanapi ngabalikeun sepuh di manusa.
-Dina komunitas bisnis médis sareng reputable, ubar anti sepuh hartosna deteksi awal, pencegahan, sareng pangobatan panyakit anu patali sareng umur. Ieu rada benten sareng ngungkulan prosés sepuh éta nyalira, sareng seueur strategi sareng therapies ayeuna sayogi. Misalna perlakuan Alzheimer, panyakit anu aya hubunganana sareng sepuh.
-Dina komunitas bisnis anu langkung lega - anu kalebet seueur usaha curang atanapi récéh - anti sepuh mangrupikeun mérek anu berharga sareng cara nunjukkeun pikeun ningkatkeun penjualan.

Aplikasi bubuk anti kokolot

Dina trend ieu, produk anti-sepuh janten langkung populér. Aplikasi bubuk antiaging kalebet:
Produk perawatan -Skin
-Nutrisi produk kaséhatan
-Na inuman
-Produkmase Parawatan
Perawatan sepuh & Alzheimer
Pikun janten langkung umum sareng umur. Kira-kira 3% jalma antara umur 65 sareng 74, 19% antara 75 sareng 84, sareng ampir satengah jalma langkung ti 85 taun yuswa pikun. Spéktrum dibasajankeun gangguan kognitif hampang kana neurodegenerative panyakit Panyakit Alzheimer, panyakit cerebrovascular, panyakit Parkinson sareng panyakit Lou Gehrig.
Sepuh mangrupikeun faktor résiko utami panyawat Alzheimer. Alzheimer mangrupikeun jinis pikun anu nyababkeun masalah mémori, mikir sareng paripolah. Gejala Alzheimer biasana ngembang lalaunan sareng langkung parah tina waktosna, janten cukup parah pikeun ngaganggu tugas sadidinten. "Kami terang yén umur mangrupikeun faktor pangdeudeul tunggal pikeun Alzheimer, janten henteu heran yén kami mendakan udagan narkoba anu ogé kasangkut kana sepuh,"
FDA ogé parantos disatujuan sapertos Namzaric, kombinasi Namenda (memantine) sareng Aricept, pikeun pangobatan anu sedeng nepi ka panyawat Alzheimer parna.
Namendais (memantine) dipercaya dianggo ku ngatur glutamat, bahan uteuk penting. Nalika dihasilkeun dina jumlah anu ageung, glutamat tiasa ngabalukarkeun maot sél otak. Kusabab antagonis NMDA damel béda ti sambetan cholinesterase, dua jinis ubar tiasa resep digabungkeun.
Seueur produk énggal dipikanyaho mangpaat pikeun ngubaran panyawat Alzheimer. Kayaning bubuk J-147, bubuk CMS121.

Produk bubuk anti kokolot

Bubuk J-147 (1146963-51-0): J147 mangrupikeun hal anu modern tina kahirupan, éta kabuktosan pikeun ngubaran panyawat Alzheimer sareng ngabalikkeun sepuh beurit sareng ampir siap pikeun uji klinis dina manusa. Timna parantos ngalaksanakeun studi tambihan ngeunaan molekul anu dirobih ku pangaruh J147 dina synthase ATP mitokondria - anu tiasa janten target ubar énggal. J147 parantos réngsé tés toksikologi anu diperyogikeun ku FDA pikeun sato.
Bubuk asam alfa-lipoat (1077-28-7): Asam alfa-lipoat mangrupikeun bahan kimia sapertos vitamin anu disebat antioksidan, anu hartosna éta tiasa nyayogikeun uteuk dina kaayaan karusakan atanapi cilaka.
Asam alfa-lipoik sigana ngabantosan sababaraha karusakan sél dina awak, sareng ogé nyepetkeun tingkat vitamin sapertos vitamin E sareng vitamin C. Aya ogé bukti yén asam alfa-lipoic tiasa ningkatkeun fungsi sareng konduksi neuron dina diabetes.
Leungitna ingetan mangrupikeun perhatian umum di antawis para sepuh.Ik dipercaya yén karuksakan tina setrés oksidatif maénkeun peran kritis dina leungitna ingetan.
Kusabab asam alfa-lipoic mangrupikeun antioksidan anu kuat, studi parantos nalungtik kamampuanna pikeun ngalambatkeun kamajuan gangguan anu dicirikeun ku leungitna ingetan, sapertos panyakit Alzheimer.
Kapang, ati, ginjal, bayem, brokoli, sareng kentang mangrupikeun sumber asam alpha-lipoic.
Bubuk CMS121 (1353224-53-9): Geroprotéktor mangrupikeun zat anu berpotensi ngalambatkeun laju umur sato ku nargétkeun prosés sepuh. Panilitian anyar nalungtik sajumlah sanyawa sareng ngaidéntifikasi sababaraha anu ngajaga neuron tina cilaka ku ngalambatkeun prosés sepuh; panaliti namina sanyawa ieu geroneuroprotéktor.
Ku ngagunakeun sanyawaan ieu janten dasar, panaliti nyiptakeun tilu calon ubar Alzheimer anu disebut CMS121, CAD31, sareng J147; aranjeunna ogé nganggo fiskal sareng curcumin sacara langsung. Tim nunjukkeun yén sadaya lima sanyawa ieu ngirangan biomarker ti sepuh, ningkat umur umur medali beurit sareng mabur, sareng ngirangan tanda-tanda pikun.

Kajadian sepuh

Sepuh nyaéta dampak waktu dina awak manusa, sareng lumangsung dina sababaraha tingkat:
Sepuh-sepuh. Umur sél dumasar kana jumlah kali aranjeunna réplika. Sél tiasa ngayakeun réaksi ngeunaan 50 kali sateuacan bahan genetik henteu deui bisa disalin akurat, anu disababkeun ku telomeres anu disingkat. Langkung karusakan anu dilakukeun kana sél ku radikal bébas sareng faktor-faktor sanés, beuki seueur sél kedah ngayakeun réplika.
Sepuh -Hologis. Hormon maénkeun faktor anu ageung dina sepuh, khususna nalika kamekaran budak leutik sareng kematangan rumaja. Tingkat hormon turun dina kahirupan. Puberty ngaluarkeun jarawat sareng pori anu langkung ageung. Nalika urang langkung ageung, parobahan hormonal ngabalukarkeun kulit garing sareng ménopause.
Ruksakna dirumuskeun. Karusakan akumulasi sadayana éksternal. Paparan racun, panonpoé, katuangan ngabahayakeun, polusi, sareng haseup nyandak tol dina awak. Ku langkungna waktos, faktor éksternal ieu tiasa nyababkeun karusakan jaringan sareng awak murag tina kamampuan pikeun ngajaga sareng ngalereskeun sél, jaringan, sareng organ.
Sepuh -Métabolik. Nalika anjeun teras-terasan, sél anjeun terus-terusan ngarobah katuangan kana énergi, anu ngahasilkeun hasil sampah anu tiasa ngabahayakeun. Prosés métabolisme sareng nyiptakeun énergi ngahasilkeun karusakan awak kana waktos. Sababaraha percaya yén ngalambatkeun prosés métabolik ngalangkungan prakték sapertos larangan kalori tiasa ngalambatkeun sepuh dina manusa.
Gejala perilaku umum Alzheimer kalebet henteu sare, ngumbara, ganggu, kahariwang, agresi, marudah, sareng déprési. Élmuwan diajar naha gejala ieu lumangsung sareng nalungtik pangobatan anyar - ubar sareng nondrug-pikeun ngatur aranjeunna.

rujukan:

  1. Mortimer RK, Johnston JR (1959). "Span Kahirupan Sél Ragi Individu". Alam. 183 (4677): 1751-1752. Bibcode: 1959Natur.183.1751M. doi: 10.1038 / 1831751a0. hdl: 2027 / mdp.39015078535278. PMID 13666896
  2. Target ubar ubar panyawat Alzheimer nunjukkeun épék anti sepuh ”(Press release). Institut Salk. 12 Nopémber 2015. Disalin 13 Nopémber 2015.
  3. Peneliti ngaidentifikasi udagan molekul J147, anu caket kana uji klinis pikeun ngubaran panyawat Alzheimer ”. Disalin 2018-01-30.
  4. Korélasi Parobihan Neuropathologic Panyakit Alzheimer Kalayan Status Kognitif: Tinjauan Sastra Peter T. Nelson, Irina Alafuzoff, Eileen H. Bigio, Constantin Bouras, Heiko Braak, Nigel J. Cairns, Rudolph J. Castellani, Barbara J. Crain, Peter Davies, Kelly Del Tredici, Charles Duyckaerts, Matthew P. Frosch, Vahram Haroutunian, Patrick R. Hof, Christine M. Hulette, Bradley T. Hyman, Takeshi Iwatsubo, Kurt A. Jellinger, Gregory A. Jicha, Enikö Kövari, Walter A Kukull, James B. Leverenz, Seth Love, Ian R. Mackenzie, David M. Mann, Eliezer Masliah, Ann C. McKee, Thomas J. Montine, John C. Morris, Julie A. Schneider, Joshua A. Sonnen, Dietmar R. Thal, John Q. Trojanowski, Juan C. Troncoso, Thomas Wisniewski, Randall L. Woltjer, Thomas G. Beach J Neuropathol Exp Neurol. Naskah panulis; sayogi di PMC 2013 Jan 30 Diterbitkeun dina bentuk éditan akhir salaku: J Neuropathol Exp Neurol. 2012 Mei; 71 (5): 362–381. doi: 10.1097 / NEN.0b013e31825018f7