Wisepowder has a full range of raw materials of Aging& Antiaging , and has a total quality management system.Also passed GMP and DMF certification.

Némbongkeun 1-4 hasil 17

1 2 3 4 5

Aging& Antiaging(Anti-aging)

Sepuh mangrupikeun hal anu urang sadayana lakukeun tapi henteu ngartos pisan. Uteuk anjeun ngalaman parobihan sakumaha umur anjeun anu tiasa gaduh épék minor dina mémori anjeun atanapi kaahlian pamikiran. Gampang ngadamel daptar sadaya parobihan anu ngagaduhan umur - leungitna ingetan, keriput, kaleungitan otot.
Antiaging (anti-sepuh) tiasa janten topik anu sesah pikeun dibéréskeun: perang ayeuna diperjuangkan tina hartos istilah dina panalungtikan sareng kadokteran, sareng salaku mérek produk dina énggal sareng sering licik
Antiaging (Anti sepuh) ayeuna gaduh sababaraha hartos umum sareng konotasi anu béda-béda.
-Dididaya panalungtikan ilmiah anti-sepuh (antiaging) ngarujuk sacara éksklusif pikeun ngalambatkeun, nyegah, atanapi ngabalikeun prosés sepuh. Nalika ka hareupna ngajangjikeun pisan, ayeuna henteu aya téknologi médis anu kabuktian sareng anu aya anu ngabantosan atanapi ngabalikeun sepuh di manusa.
-In the medical and reputable business community, anti-aging medicine means the early detection, prevention, and treatment of age-related diseases. This is quite different from tackling the aging process itself, and a wide array of strategies and therapies are currently available. For example Alzheimer’s treatment, disease which is relate to aging.
-Dina komunitas bisnis anu langkung lega - anu kalebet seueur usaha curang atanapi récéh - anti sepuh mangrupikeun mérek anu berharga sareng cara nunjukkeun pikeun ningkatkeun penjualan.

Antiaging powder application

Dina trend ieu, produk anti-sepuh janten langkung populér. Aplikasi bubuk antiaging kalebet:
Produk perawatan -Skin
-Nutrisi produk kaséhatan
-Na inuman
-Produkmase Parawatan
Aging&Alzheimer’s treatment
Pikun janten langkung umum sareng umur. Kira-kira 3% jalma antara umur 65 sareng 74, 19% antara 75 sareng 84, sareng ampir satengah jalma langkung ti 85 taun yuswa pikun. Spéktrum dibasajankeun gangguan kognitif hampang kana neurodegenerative panyakit Panyakit Alzheimer, panyakit cerebrovascular, panyakit Parkinson sareng panyakit Lou Gehrig.
Sepuh mangrupikeun faktor résiko utami panyawat Alzheimer. Alzheimer mangrupikeun jinis pikun anu nyababkeun masalah mémori, mikir sareng paripolah. Gejala Alzheimer biasana ngembang lalaunan sareng langkung parah tina waktosna, janten cukup parah pikeun ngaganggu tugas sadidinten. "Kami terang yén umur mangrupikeun faktor pangdeudeul tunggal pikeun Alzheimer, janten henteu heran yén kami mendakan udagan narkoba anu ogé kasangkut kana sepuh,"
FDA ogé parantos disatujuan sapertos Namzaric, kombinasi Namenda (memantine) sareng Aricept, pikeun pangobatan anu sedeng nepi ka panyawat Alzheimer parna.
Namendais (memantine) dipercaya dianggo ku ngatur glutamat, bahan uteuk penting. Nalika dihasilkeun dina jumlah anu ageung, glutamat tiasa ngabalukarkeun maot sél otak. Kusabab antagonis NMDA damel béda ti sambetan cholinesterase, dua jinis ubar tiasa resep digabungkeun.
Many new products are known to be useful in treating Alzheimer’s disease. Such as J-147 powder, CMS121 powder.

Antiaging powder products

J-147 powder(1146963-51-0): J147 is something of a modern elixir of life,it’s been shown to treat Alzheimer’s disease and reverse aging in mice and is almost ready for clinical trials in humans.The team is already performing additional studies on the molecules that are altered by J147’s effect on the mitochondrial ATP synthase—which could themselves be new drug targets. J147 has completed the FDA-required toxicology testing in animals.
Alpha-lipoic acid powder(1077-28-7): Alpha-lipoic acid is a vitamin-like chemical called an antioxidant,which means that it might provide protection to the brain under conditions of damage or injury.
Asam alfa-lipoik sigana ngabantosan sababaraha karusakan sél dina awak, sareng ogé nyepetkeun tingkat vitamin sapertos vitamin E sareng vitamin C. Aya ogé bukti yén asam alfa-lipoic tiasa ningkatkeun fungsi sareng konduksi neuron dina diabetes.
Leungitna ingetan mangrupikeun perhatian umum di antawis para sepuh.Ik dipercaya yén karuksakan tina setrés oksidatif maénkeun peran kritis dina leungitna ingetan.
Kusabab asam alfa-lipoic mangrupikeun antioksidan anu kuat, studi parantos nalungtik kamampuanna pikeun ngalambatkeun kamajuan gangguan anu dicirikeun ku leungitna ingetan, sapertos panyakit Alzheimer.
Kapang, ati, ginjal, bayem, brokoli, sareng kentang mangrupikeun sumber asam alpha-lipoic.
CMS121 powder(1353224-53-9): Geroprotectors are substances which have the potential to slow down the rate at which an animal ages by targeting the aging processes. The new study examines a number of compounds and identifies some that protect the neurons from harm by slowing down an aging process; the researchers named these compounds geroneuroprotectors.
Ku ngagunakeun sanyawaan ieu janten dasar, panaliti nyiptakeun tilu calon ubar Alzheimer anu disebut CMS121, CAD31, sareng J147; aranjeunna ogé nganggo fiskal sareng curcumin sacara langsung. Tim nunjukkeun yén sadaya lima sanyawa ieu ngirangan biomarker ti sepuh, ningkat umur umur medali beurit sareng mabur, sareng ngirangan tanda-tanda pikun.

Occurrence of aging

Sepuh nyaéta dampak waktu dina awak manusa, sareng lumangsung dina sababaraha tingkat:
Sepuh-sepuh. Umur sél dumasar kana jumlah kali aranjeunna réplika. Sél tiasa ngayakeun réaksi ngeunaan 50 kali sateuacan bahan genetik henteu deui bisa disalin akurat, anu disababkeun ku telomeres anu disingkat. Langkung karusakan anu dilakukeun kana sél ku radikal bébas sareng faktor-faktor sanés, beuki seueur sél kedah ngayakeun réplika.
Sepuh -Hologis. Hormon maénkeun faktor anu ageung dina sepuh, khususna nalika kamekaran budak leutik sareng kematangan rumaja. Tingkat hormon turun dina kahirupan. Puberty ngaluarkeun jarawat sareng pori anu langkung ageung. Nalika urang langkung ageung, parobahan hormonal ngabalukarkeun kulit garing sareng ménopause.
Ruksakna dirumuskeun. Karusakan akumulasi sadayana éksternal. Paparan racun, panonpoé, katuangan ngabahayakeun, polusi, sareng haseup nyandak tol dina awak. Ku langkungna waktos, faktor éksternal ieu tiasa nyababkeun karusakan jaringan sareng awak murag tina kamampuan pikeun ngajaga sareng ngalereskeun sél, jaringan, sareng organ.
Sepuh -Métabolik. Nalika anjeun teras-terasan, sél anjeun terus-terusan ngarobah katuangan kana énergi, anu ngahasilkeun hasil sampah anu tiasa ngabahayakeun. Prosés métabolisme sareng nyiptakeun énergi ngahasilkeun karusakan awak kana waktos. Sababaraha percaya yén ngalambatkeun prosés métabolik ngalangkungan prakték sapertos larangan kalori tiasa ngalambatkeun sepuh dina manusa.
Gejala perilaku umum Alzheimer kalebet henteu sare, ngumbara, ganggu, kahariwang, agresi, marudah, sareng déprési. Élmuwan diajar naha gejala ieu lumangsung sareng nalungtik pangobatan anyar - ubar sareng nondrug-pikeun ngatur aranjeunna.

rujukan:

  1. Mortimer RK, Johnston JR (1959). “Life Span of Individual Yeast Cells”. Nature. 183 (4677): 1751–1752. Bibcode:1959Natur.183.1751M. doi:10.1038/1831751a0. hdl:2027/mdp.39015078535278. PMID 13666896
  2. Experimental drug targeting Alzheimer’s disease shows anti-aging effects” (Press release). Salk Institute. 12 November 2015. Retrieved November 13, 2015.
  3. Researchers identify the molecular target of J147, which is nearing clinical trials to treat Alzheimer’s disease”. Retrieved 2018-01-30.
  4. Correlation of Alzheimer Disease Neuropathologic Changes With Cognitive Status: A Review of the Literature Peter T. Nelson, Irina Alafuzoff, Eileen H. Bigio, Constantin Bouras, Heiko Braak, Nigel J. Cairns, Rudolph J. Castellani, Barbara J. Crain, Peter Davies, Kelly Del Tredici, Charles Duyckaerts, Matthew P. Frosch, Vahram Haroutunian, Patrick R. Hof, Christine M. Hulette, Bradley T. Hyman, Takeshi Iwatsubo, Kurt A. Jellinger, Gregory A. Jicha, Enikö Kövari, Walter A. Kukull, James B. Leverenz, Seth Love, Ian R. Mackenzie, David M. Mann, Eliezer Masliah, Ann C. McKee, Thomas J. Montine, John C. Morris, Julie A. Schneider, Joshua A. Sonnen, Dietmar R. Thal, John Q. Trojanowski, Juan C. Troncoso, Thomas Wisniewski, Randall L. Woltjer, Thomas G. Beach J Neuropathol Exp Neurol. Author manuscript; available in PMC 2013 Jan 30. Published in final edited form as: J Neuropathol Exp Neurol. 2012 May; 71(5): 362–381. doi: 10.1097/NEN.0b013e31825018f7