produk

Urolithin bubuk A 1143-70-0

Urolithin A, a gut-microbial metabolite of ellagic acid, exerts anti-inflammatory, antiproliferative, and antioxidant properties. Urolithin A induces autophagy and apoptosis, suppresses cell cycle progression, and inhibits DNA synthesis. Urolithin A is not known to be found in any food source. Its bioavailability mostly depends on individual microbiota composition, as only some bacteria are able to convert ellagitannins into urolithins.

ngahasilkeun:  Produksi angkatan
paket:  1KG / kantong, 25KG / kendang

Bubuk Berberine hidroklorida 633-65-8

Bubuk Berberine hidroklorida mangrupikeun bahan kimia anu aya dina sababaraha tatangkalan kalebet barberry Éropa, goldenseal, potongan emas, anggur Oregon, phellodendron, sareng kunyit tangkal. Berberine hidroklorida paling umum dicandak ku sungut pikeun diabétes, kadar koléstérol tinggi atanapi lemak séjén (lipid) dina getih (hyperlipidemia), sareng tekanan darah tinggi. Éta ogé dilarapkeun kana kulit pikeun ngubaran luka bakar sareng sariawan, tapi teu aya bukti ilmiah anu saé pikeun ngadukung panggunaan ieu.

ngahasilkeun:  Produksi angkatan
paket:  1KG / kantong, 25KG / kendang

Asam gamma-aminobutyric (GABA) Bubuk 56-12-2

Bubuk asam gamma-aminobutyric (GABA) mangrupikeun neurotransmitter endogén anu ngatur kagumbiraan neuron, nada otot, pertumbuhan sél sirung, kamekaran otak, sareng suasana haté. Salami pamekaran, GABA bertindak salaku neurotransmitter anu ngagumbirakeun tapi ngalih engké janten fungsi hambatan. GABA ningalikeun kagiatan cemas, anticonvulsant, sareng amnestic, nyababkeun rélaxasi sareng nurunkeun kahariwang dina setting klinis. Peran poko na nyaéta ngirangan kagumbiraan neuron sapanjang sistim saraf. GABA dijual salaku suplemen diét.

ngahasilkeun:  Produksi angkatan
paket:  1KG / kantong, 25KG / kendang

Bubuk Fisetin 528-48-3

Fisetin mangrupikeun polifenol botani umum sareng flavonoid anu aya dina rupa-rupa pepelakan, buah sareng sayuran kalebet strawberry, apel, persimmons, bawang sareng bonténg. Fisetin dianggap pigmén tutuwuhan anu masihan seueur buah sareng sayuran, sapertos strawberry, kalayan warna sareng penampilan na anu khas. Fisetin ngagaduhan struktur molekul anu sami pisan sapertos flavonoid pepelakan sareng suplemén dietér Quercetin. Beda sareng Quercetin, nanging, Fisetin tiasa janten senolitik sareng panginten salah sahiji senolitik pangkuatna anu dipikaterang.

ngahasilkeun:  Produksi angkatan
paket:  1KG / kantong, 25KG / kendang

N-AcetylneuraminiC ACID (SIALIC ACID) 131-48-6

N-AcetylneuraminiC ACID (Asid Sialic) mangrupikeun kulawarga monosakarida asam salapan-karbon anu lumangsung sacara alami dina tungtung ranté gula anu napel na permukaan sél sareng protéin leyur. Dina awak manusa, konsentrasi asam sialic pangluhurna (salaku asam N-acetylneuraminic) lumangsung dina uteuk dimana éta ilubiung salaku bagian integral struktur ganglioside dina synaptogenesis sareng transmisi saraf.

ngahasilkeun:  Produksi angkatan
paket:  1KG / kantong, 25KG / kendang

Bubuk Sesamin 607-80-7

Sesamin mangrupikeun lignan anu alami anu aya dina siki wijen sareng minyak wijen murni. Di sagigireun janten antioksidan anu kuat, bubuk sesamin parantos nunjukkeun jangji anu hébat salaku pangoksidasi lipid ogé pikeun ngadukung tindakan anti radang. Sesamin janten komponén sihir dina siki wijén ngagambarkeun antioksidan anu kuat dina awak kahirupan. Sesamin ngabantosan ngajaga pembuluh darah ku cara nyabut radikal bébas sareng mastikeun gizi sareng oksigén anu éfisién pikeun fungsi otak anu séhat.

ngahasilkeun:  Produksi angkatan
paket:  1KG / kantong, 25KG / kendang