produk

Bubuk Hydrafinil (9-Fluorenol) (1689-64-1)

Bubuk Hydrafinil (9-Fluorenol) mangrupikeun turunan alkohol tina fluorén. Dina isomer anu paling penting, fluoren-9-ol atanapi 9-hydroxyfluorene, gugus hidroksius aya dina karbon bridging antara ....

Bubuk Caffeate Phenethyl (104594-70-9)

Bubuk kafein Phenethyl mangrupikeun sanyawa anu aya dina propolis, campuran anu didamel ku palebah. Kafein Fénétil nunjukkeun anti radang, anti atherosclerotic, antioksidan, cardioprotective, anti obesitas ....

Bubuk J147 (1146963-51-0)

Bubuk J-147 mangrupikeun ubar ékspérimén énggal anu tiasa dikembangkeun janten pangobatan pikeun panyawat Alzheimer. Sajauh, tes anu dilakukeun dina beurit nunjukkeun seueur janji. J147 parantos ngalaporkeun épék na .....

Bubuk fosfatidilserine (51446-62-9)

Bubuk fosfatidilserine, ogé katelah PS, mangrupikeun gizi fosfolipid anu aya dina lauk, sayuran daun héjo, kacang kedelai sareng sangu, sareng penting pikeun fungsi normal mémbran sél neuronal ....

Bubuk Cetilistat (282526-98-1)

Bubuk Cetilistat mangrupikeun ubar anu dirarancang pikeun ngubaran obesitas. Éta jalan dina cara anu sarua salaku orlistat narkoba (Xenical) ku cara ngahambat lipase pankreas, énzim anu ngarobih trigliserida dina peujit ...

Citicoline (CDP Choline) bubuk natrium (33818-15-4)

Sodium Citicoline (CDP-kolin Sodium, sitotin 5'-diphosphocholine) bubuk nyaéta cai anu larut cai anu ngagaduhan salaku prékursor pikeun kolin sareng sitotin dina uteuk (anu engké ngarobah …….