produk

Bubuk Unifiram (DM232) (272786-64-8)

Bubuk Unifiram (ngaran kode pangembangan DM-232) nyaéta ubar ékspérimén. anu ngagaduhan antiamnesik sareng épék-épék sanés dina studi sato kalayan kamampuan langkung ageung tibatan piracetam. Unifiram mangrupikeun ........

Bubuk Dihexa (PNB-0408) (1401708-83-5)

Bubuk Dihexa (nami kode pangembangan PNB-0408), ogé katelah N-hexanoic-Tyr-Ile- (6) aminohexanoic amide, nyaéta ubar oligopeptide anu asalna tina angiotensin IV anu ngiket tinggi ...

Bubuk emoxypine (2364-75-2)

Bubuk emoxipine digunakeun pikeun pengobatan hemorrhages subconjunctival sareng hemorrhages intraocular, angioretinopathy, dystrophy chorioretinal chorioretinal tengah sareng periferal, trombosis tengah …….

Bubuk Fasoracetam (110958-19-5)

Bubuk Fasoracetam mangrupikeun sanyawa panalungtikan sareng anggota kulawarga racetam nootropics, utamina dipikanyaho pikeun kamampuan ningkatkeun kognitif. Fasoracetam ogé anxiolytic sareng meureun ......

Bubuk Galantamine Hydrobromide (1953-04-4)

Bubuk Galantamine Hydrobromide nyaéta bentuk uyah hidrobromida tina galantamine, alkaloid tersiérat sareng anticholinesterase sareng kagiatan nambah neurocognitive. Éta téh acetylcholinesterase alkaloid ...

bubuk IDRA-21 (22503-72-6)

Bubuk IDRA-21 mangrupikeun bahan kimia panawaran nootropic anu diklasifikasikeun salaku ampakine. Ampakines mangaruhan glutamatergic AMPA reséptor. Éta tiasa ningkatkeun pokus sareng perhatosan ogé promosi .....