Beasiswa Wisepowder

Tim Wisepowder sadar kana biaya ageung anu aya hubunganana sareng atikan luhur, sareng seueur urang anu parantos ngiringan diri. Nalika SPP di paguron luhur sareng paguron luhur teras ningkat, siswa sareng kulawargana sering ditinggalkeun kalayan tanggung jawab kauangan anu penting pikeun diatasi.

Perusahaan kami yakin pendidikan anu langkung penting penting sareng hoyong masihan deui sareng nyayogikeun batur pikeun hartosna pikeun teraskeun pendidikan di akademi. Perusahaan kami parantos mutuskeun pikeun nyiptakeun program beasiswa pikeun sarjana sareng mahasiswa lulusan pikeun ngabantosan biaya pendidikan anu aya kaitanana. Kami nawiskeun beasiswa $ 1,000 ka mahasiswa énggal unggal taun. Tujuanana kami nyaéta pikeun mantuan saloba mahasiswa salami-lami taun sabisa sareng ku sabab éta beasiswa urang bakal terus taunan.

beasiswa Jumlah

Jumlah biasiswa nyaéta $ 1000 sarta bakal dilélér ka hiji murid kanggo biaya pendidikan maranéhanana.

Saha anu layak pikeun Beasiswa?

Supados ngiringan dina kontes beasiswa, pemohon kedah nyumponan kriteria ieu:

1. Sadaya pelamar kedah didaptarkeun, atanapi kusabab didaptarkeun, salaku murid full-time di akademi atanapi universitas akreditasi di Amérika Serikat pikeun semester anu aranjeunna ngalamar pikeun kéngingkeun beasiswa.
2. Kedah dina kaayaan akademik anu hadé sareng lembaga pendidikan anjeun ayeuna
3. Pikeun pelamar anu sahandapeun 18 taun, anjeun kedah gaduh ijin ti kolot atanapi wali anu sah
4. Ngagaduhan 3.0 IPK minimum (dina skala 4.0)
5. Kedah dilarapkeun ka kontes ngalangkungan email sareng nyayogikeun nami anjeun sareng nami lembaga anu anjeun hadir atanapi ngarencanakeun hadir.

Wisepowder-Beasiswa

Ieu léngkah pikeun nerapkeun program beasiswa:

1. Tulis esai tina 1000+ kecap dina topik "Naon suplemén otak anu tiasa sareng teu tiasa dilakukeun?"
2. Anjeun kedah ngalebetkeun karangan anjeun dina atanapi sateuacan Maret 31st, 2020.
3. Sadayana aplikasi kedah dikirim ka [email dijaga] dina pormat Word ukur. PDF atanapi Link ka Google Docs moal ditampi.
4. Anjeun kedah nyebatkeun nami lengkep, nami universitas, nomer telepon, sareng alamat email dina aplikasi beasiswa.
5. Pastikeun karangan anjeun unik sareng kréatip.
6. Plagiarismeu moal ditolerir, sareng upami kami mendakan yén anjeun parantos nyalin tulisan tina sababaraha sumber sanés maka aplikasi anjeun bakal langsung ditolak.
7. Anjeun henteu kedah nyayogikeun inpormasi sanés anu sanés anu disebatkeun di luhur.
8. Saatos tenggat waktos aplikasi parantos kalangkungan, tim kami bakal nangtoskeun ésai anjeun ngeunaan kréativitas, nilai anu anjeun telah sayogi, sareng émutanana.
9. Anu meunang bakal diumumkeun dina 15 April, 2020 sareng anu meunang bakal dibéjaan ku email.

Kumaha Kumaha Urang Masihan Aplikasi?

Karya anjeun bakal dievaluasi ku manajer proyék anu nyayogikeun bimbingan terampil pikeun spesialis SMP di perusahaan kami. Kami hormat privasi anjeun sareng henteu pernah nyebarkeun inpormasi kontak anjeun ka pihak katilu, atanapi nganggo pikeun kapentingan urang sorangan dina wujud naon waé. Masih, kami ngagaduhan hak ngagunakeun ideu anjeun dina proyék di bumi kami.

Kabijakan privasi:

Partisipasi anjeun dina beasiswa Wisepowder.com sacara sukarela sareng anjeun tiasa milih naha milu. Pikeun dianggap beasiswa ku Wisepowder.com, anjeun tiasa diperyogikeun ngalebetkeun data sacara éléktronik.

Aplikasi anjeun masihan Wisepowder.com, agén-agén na / atanapi ijin perwakilan pikeun nganggo sareng masangkeun inpormasi ieu: nami ngalamar, kuliah kuliah, poto kuliah, email, jumlah panghargaan sareng karangan dina Wisepowder.com atanapi dina komunikasi pemasaran sanés, kalebet tapi henteu dugi ka situs wéb, buletin, média sosial sareng siaran pers.

Kami tiasa nganggo inpormasi kontak anjeun pikeun mastikeun resi aplikasi anjeun, pikeun ngumpulkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan patarosan, pikeun ngirim béwara ngeunaan status anjeun, atanapi kanggo komunikasi anu dipikabutuh pikeun aplikasi.

Sadaya inpormasi sénsitip anu aya hubungan sareng sadayana hak éntri musnah nalika juara dikonfirmasi sareng diumumkeun. Alamat email pelamar atanapi nomer telepon moal dianggo kanggo tujuan pamasaran.