Blog

2020 Magnesium L-threonate Kanggo Brain Mulangkeun The Suplemén Nootropic Best

Naon ari Magnesium L-threonate?

Magnésium L-threonate (778571-57-6) menonjol salaku bentuk pil magnésium anu paling nyerep dina pasaran ayeuna. Magnésium mangrupikeun mineral umum anu tiasa aya dina macem-macem tuangeun sareng penting pisan pikeun kaséhatan manusa sabab digunakeun dina langkung ti 600 réaksi sélulér dina sistem awak anjeun.

Magnésium L-threonate parantos dipaténkeun dina nami Magtein sareng mangrupikeun hiji-hijina ubar anu kabuktian épéktip dina ningkatkeun tingkat magnesium dina uteuk. Unggal organ atanapi sél dina awak anjeun peryogi magnesium pikeun ngalaksanakeun tugasna kalayan leres. Mineral ieu nyumbang kana kaséhatan tulang, otot, jantung, sareng fungsi otak anu leres.

Di sisi anu sanés, magnésium ogé ngabantosan dina pengobatan masalah bobo. Aya seueur jinis suplemén magnesium di pasar ayeuna, kalebet magnesium oksida, magnesium citrate, sareng magnesium klorida. Formulir ieu sadayana dianggo pikeun ningkatkeun tingkat mineral dina awak sareng ngabantosan pikeun ngamajukeun kagiatan sél sareng organ.

Warta alus nyaeta bubuk magnesium L-threonate parantos sayogi online sareng toko fisik di sakuriling anjeun. Nanging, pastikeun anjeun nampi resep ubar ti ahli médis pikeun hasil anu langkung saé.

Saperti magnesium L-threonate mangpaat dina sistem awak anjeun, éta tiasa ngakibatkeun efek samping parah nalika nyalahgunakeun atanapi overdosed. Ngan sapertos nyandak nootropic sanés, ngalibetkeun dokter anjeun dina prosés prosés sadayana ngajamin anjeun kualitas anu hadé sareng hasil anu pikaresepeun.

Kumaha atuh Magnésium L-threonate dianggo?

Utamina, karya magnesium L-threonate nyaéta ningkatkeun tingkat magnesium dina sistem awak anjeun sareng ngabantosan ningkatkeun sél sareng organ anjeun sadayana. Sakumaha anu dinyatakeun tadi, magnesium boga peran anu penting pikeun ngabantosan fungsi sél sél awak anu leres.

Mineral Magnesium sayogi dina sababaraha dinten kanggo tuangeun sadinten anu anjeun resep tuang ampir unggal dinten. Nanging, sakapeung tingkat mineralna tiasa turun sareng ngorbankeun anjeun pikeun kaayaan kaséhatan anu béda. Salaku conto, tingkat magnesium anu rendah tiasa ngakibatkeun masalah haté, déprési, karesahan, palpitations jantung, nyeri sirah, sareng migrain. Atlit ogé kakurangan tina keram otot sareng twitches nalika kakurangan cukup magnesium dina sistem awakna.

Di luhur magnesium séhat anu aya dina tuangeun anjeun, upami mineral henteu cekap pikeun nyampurnakeun fungsi sél sareng organ anjeun, maka dokter anjeun tiasa resep Magnesium L-threonate. Awak manusa béda-béda, sahingga, henteu sadayana anu bakal ngalaman masalah anu sami nalika aranjeunna kakurangan tina magnesium kakurangan. Tapi, Magnesium L-threonate parantos kabuktian janten tambihan magnesium suplemén. Gumantung kana tingkat kakurangan magnésium anjeun, Magnesium L-threonate ngirimkeun mangpaat anu penting lamun dianggo leres.

Sakali anjeun nyandak dosis Magnesium L-threonate dosana, ubar kasebut kaserep dina sistem awak anjeun gancang sareng gancang damel langsung. Magnesium anu cekap dina awak anjeun hasil janten ningkat fungsi kognitif sareng ingetan, ningkatkeun fungsi otot sareng saraf awak sakumaha ogé ningkatkeun dorong bagian awak sanés anu nyukupan. Dina beuteung anjeun, mineral magnesium gaduh peran anu penting dina nétralisasi asam beuteung sareng ngagampangkeun gerak najit ngalangkungan peujit.

 

 

Magnésium L-threonate

Is Magnésium L-threonate saé kanggo bobo?

Leres, Magnesium L-threonate bageur pikeun sare.Akami jalma ngagaduhan masalah nalika datang saré kualitas, sareng ngaso siklus insomnia tiasa janten sesah pisan. Anjeun tiasa ngarobih rutin bobo anjeun atanapi bahkan ngirangan asupan kafein tapi tetep gagal nampi hasil anu dipikahoyong. Nanging, nyandak suplemén sapertos Magnesium L-threonate tiasa ngabantosan anjeun bobo séhat.

Mineral sapertos magnesium ngagaduhan macem-macem épék pikeun sistem awak anjeun anu nyorong bobo. Ku alatan éta, kurangna magnésium bisa ngakibatkeun kaayaan kaséhatan anu nyababkeun insomnia. Magnesium L-threonate, sahingga, bakal ningkatkeun fungsi awak sareng sélulér anu pamustunganana ngabantosan anjeun saré. Dina promosi magnesium bobo maénkeun peran ieu dina awak anjeun;

1). Ngabantosan awak sareng otak anjeun pikeun bersantai

Kanggo anjeun kéngingkeun bobo anu saé, uteuk sareng awak kedah santai. Tingkat magnesium anu cekap dina sistem awak anjeun ngabantosan dina santai pikiran sareng awak anjeun ku ngaktipkeun sistem saraf parasympathetic, anu tanggung jawab pikeun tenang sareng reureuhan sistem awak anjeun. Magnesium ngontrol neurotransmitter, anu tanggung jawab ngirim sinyal sapanjang uteuk sareng awak anjeun. Di sisi anu sanés, éta ogé ngatur hormon melatonin anu tanggung jawab pikeun siklus bobo-bobo.

Magnesium ngiket ka reséptor asam gamma-aminobutyric (GABA), anu mangrupikeun neurotransmitter anu menanggung kagiatan saraf. GABA mangrupikeun neurotransmitter anu sami anu dianggo dina pangobatan pangobatan bobo sapertos Ambien. Silence system saraf nyiapkeun pikiran sareng awak anjeun pikeun bobo.

2). Kakurangan magnésium ngaganggu sare

Ngan kakurangan mineral magnésium anu cekap dina sistem awak anjeun nyababkeun masalah bobo atanapi insomnia. Ku alatan éta, magnésium L-threonate penting pisan dina ningkatkeun tingkat mineral dina awak anjeun pikeun ngajamin kualitas tidur anjeun. Panilitian médis nunjukkeun yén tingkat magnésium optimal penting pisan pikeun bobo normal. Nanging, tingkat magnesium anu luhur sareng rendah tiasa nyababkeun masalah bobo, sareng éta sabab disarankeun pikeun indit pamariksaan médis sateuacan anjeun ngamimitian magnésium L-threonate takeran.

Alesan anu béda sareng kaayaan kaséhatan tiasa nyababkeun kakurangan magnésium. Salaku conto, panyakit pencernaan anu mangaruhan saluran pencernaan anjeun tiasa hésé pikeun nyerep mineral sareng vitamin kalayan leres, dugi ka kakurangan magnesium. Diabetes sareng résistansi insulin ogé dihubungkeun sareng leungitna magnésium masif.

Umur ogé faktor sabab wanoja sepuh nyandak tuangeun sareng tuang langkung seueur magnesium tibatan déwasa. Éta hartosna sawawa sepuh résiko sangsara ku gejala kakurangan magnésium sapertos masalah bobo. Minum alkohol beurat ogé kamungkinan gaduh kakurangan mineral. Magnesium anu cukup hartosna anjeun bakal bobo sare, sareng éta Magnesium L-threonate sagampil gunana.

3). Ngatur kualitas bobo

Magnesium ngabantosan anjeun dugi ka bobo sare sareng jero. Pangaruh mineral kana sistem saraf ngagampangkeun anjeun ngagaduhan bobo dina kualitas anu sare. Magnesium meungpeuk molekul ti ngariung sareng neuron, sahingga tenang kana sistem saraf, nyababkeun sare anu kualitas. Béda panilitian anu ngabuktikeun kumaha magnesium pentingna dina ngamajukeun sare. Ayeuna, panilitian parantos negeskeun dampak magnesium dina méréskeun masalah bobo diantara sepuhna.

uteuk rnyimpen harga impact of Magnesium L-Threonate

Magnésium L-threonate dipaténkeun saatos mendakan kamampuanna pikeun ningkatkeun tingkat magnesium dina uteuk. Ubar ieu gancang nyerep kana sistem awak sareng lebet kana pipikiran pikeun ngaktipkeun magnesium ngabalikeun gejala sepuh otak sapertos gangguan perhatian deficit (ADHD). Ieu ADHD ngembangkeun laun dina sababaraha taun, sareng meureun hésé perhatikeun kana tahap awal, tapi kondisina pakait sareng turunna kognitif.

Para kolot kolot ngirangan tuangeun kalayan kurang magnesium, anu ngécéskeun naon sababna kakurangan magnesium umum di antarana. Aya ogé kaayaan kaséhatan sanés sapertos masalah pencernaan sareng diabetes anu nurunkeun tingkat magnesium dina awak. Magnesium ningkatkeun kamampuan fungsi tina sagala rupa saraf, sél otot, sareng organ awak anu béda.

Magnesium teu cukup dina uteuk ngabalukarkeun masalah sapertos gangguan saré, karesahan, déprési, sareng ogé mangaruhan mémori sareng fungsi kognitif. Nanging, épékna bisa bénten-béda ti hiji jalma ka jalma anu sanés, tapi magnesium L-threonate tiasa ngabéréskeunana ku nambahan tingkat mineral dina uteuk anjeun.

Studi médis anu béda sareng tés parantos ngabuktikeun magnésium L-threonate potency dina ngabalikeun sistem sepuh otak. Panemuan anu parantos ditonjolkeun nyaéta nalika kauninga yén Magnesium L-threonate tiasa ngabalikeun langkung ti salapan taun épék sepuh otak. Obat ieu ningkatkeun kapadetan sinapsis, nyaéta sambungan komunikasi antara sél otak anjeun - kaleungitan hasil kapadetan sinaptik kana turunna kognitif sareng panyusutan otak.

Panaliti nunjukkeun yén 12-minggu administrasi Magnesium L-threonate ningkatkeun kinerja kognitif sareng ngabalikeun sepuh otak. Biasana, otak nyusut nalika anjeun ageung kusabab turunna nomer sareng sél otak fungsina sareng papan serebrumna, anu disebut ogé synapses.

Kaleungitan sinapsis mangrupikeun alesan utami dina turunna kognitif. Ku alatan éta, kamampuan magnésium L-threonate pikeun naekeun kapadetan sinapsis ngajantenkeun mémori pangsaéna sareng suplemén ningkatkeun kognitif dina pasaran ayeuna. Sakali tingkat magnesium dina uteuk anjeun cekap, anjeun tiasa pastikeun ngabalikeun masalah sepuh otak. Pamariksaan médis sateuacan, salami, sareng saatos siklus dosis penting pisan pikeun ngawas kamajuan pangobatan.

 

Magnésium L-threonate

 

Naon anu séjén mangpaat magnesium L-threonate?

Kaséhatan otak sareng ningkatkeun kualitas saré sanés ngan ukur kauntungan anu anjeun pikahoyong pikeun nyandak Magnesium L-threonate. Ubar ngagaduhan peran anu penting dina ningkatkeun kamampuan kamampuan ampir unggal sél sareng organ dina awak anjeun. Magnesium nyaéta mineral penting anu awak anjeun kedah fungsina kalayan leres. Ieu sababaraha hal anu sanés Mangpaat Magnesium L-threonate;

1). Ngaleungitkeun Depresi sareng Kahariwang

Dua kaayaan ieu umum pisan pikeun masarakat ayeuna, sareng sagala rupa alesan anu ngabalukarkeun aranjeunna. Nanging, magnésium parantos kabuktian kamampuan pikeun ngatur sareng ngagampangkeun déprési sareng karesep. Lolobana, dua kaayaan mental ieu pakait sareng kakurangan magnesium. Ku sabab kitu, lamun kakurangan tina mineral ieu dina uteuk anjeun, anjeun dipikaresep bakal kakurangan tina depresi sareng kahariwang.

Kamampuh magnésium pikeun nengtremkeun sistim saraf ngabantosan dina nyegah dua gangguan haté. Kahariwang magnésium L-threonate kedah dilaksanakeun dina paréntah dokter pikeun hasil anu langkung saé.

2). Promotes tulang jeung otot séhat

Kakurangan magnésium nyababkeun keram suku sareng tulang lemah, kalolobaanana umurna. Magnesium L-threonate ogé tiasa ngubaran osteoporosis anu mangrupikeun kaayaan umum pikeun kolot. Di sisi anu sanés, atlit nginum obat ieu pikeun ngabantosan aranjeunna dina nyageurkeun otot saatos latihan sareng pikeun ngahasilkeun énergi aérobik sareng anaérob.

Mangpaat magnesium L-threonate seueur, sareng ubar dianggo pikeun pangubaran kaayaan kaséhatan anu bénten. Misalna, ubar ieu dianggo pikeun ngaraheutkeun panyakit saatos histerektomi, operasi, sareng nyeri dada akibat tina arteri anu tersumbat. Magnésium L-threonate ogé maénkeun peran penting dina pengobatan leungitna dédéngéan, diabetes, fibromyalgia, sareng nurunkeun kadar koléstérol diantara kaayaan kaséhatan anu sanés.

Sakumaha Magnésium L-threonate kedah abdi nyandak?

Magnesium L-threonate mangrupikeun ubar lisan anu dianteurkeun ku baham. Ubar kasebut aya dina bentuk tablet jeung bubuk. Nanging, dosana Magnesium L-threonate gumantung kana pangguna sareng kaayaan dina kaayaan perawatan. Dokter anjeun bakal janten jalmi anu pangsaéna pikeun ngeset dosis anu tepat pikeun anjeun. Sanaos aya saran dosis produsén sok nuju pamariksaan médis salaku sistem awak manusa béda.

Dosis magnésium L-threonate anu disarankeun pikeun umur 19-30 taun nyaéta 400mg (lalaki) sareng 310mg per dinten kanggo awéwé. Salami 31 taun sareng lalaki anu langkung lami kedah nyandak 420mg sareng awéwé 320mg per dinten. Dianjurkeun Diét Tunjangan (RDA) pikeun ibu hamil antara 14 dugi 18 taun nyaéta 400mg, sedengkeun anu ti 19-30 taun nyaéta 350mg sareng 31-50 taun nyaéta 360mg.

Awéwé anu resep ogé tiasa nyandak ubar ieu sapertos kieu; 14-18 taun 360mg sadinten, dosis anu disarankeun umur 19-30 taun nyaéta 310mg sedengkeun 31-50 taun dosis langkung sakitur 320mg. Magnesium L-threonate dosage tingkat luhur pikeun saha waé anu yuswa leuwih umur dalapan taun nyaéta 350mg, sareng anu kalebet nyusahkeun sareng ibu hamil.

Magnesium L-threonate dipaké dina pengobatan kaayaan kaséhatan anu béda, sareng dosana ogé beda-beda ti hiji pangguna anu sanés. Salaku conto, dina perlakuan indigestion (dyspepsia), dosis dosis anu disarankeun ti 400-1200mg kedah dibagi dugi ka opat kali pér poé.

Pikeun kauntungan kognitif anu optimal, dosis anu disarankeun dikaluarkeun supados 1000mg dua kali pér poé. Nalika nyandak Magnesium L-threonate kanggo masalah bobo, dosis anu tepat mangrupikeun antara 400-420mg pér dinten pikeun lalaki sareng 310-360mg pikeun awéwé. Sadayana, Magnesium L-threonate (778571-57-6) dosis beda-beda ti hiji pangguna ka nu sejen; janten, pastikeun anjeun kéngingkeun resép anu pas tina ubar anjeun.

 

 

Magnésium L-threonate

What kadaharan anu tinggi di Magnésium L-threonate?

Salian ti nyandak Magnesium L-threonate pikeun ningkatkeun tingkat magnesium dina uteuk anjeun, anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun katuangan anu beunghar ku mineral-mineral ieu. Kadaharan ieu tiasa ngabantosan anjeun ngahontal tingkat magnesium anu dipikabutuh dina pikiran anjeun sareng ngaraosan sagala kauntungan mineral. Ieu sababaraha kadaharan luhur anu beunghar Magnesium L-threonate;

  • Coklat Dark- sakumaha éta nikmat sareng séhat, éta ngandung 64mg magnesium anu 16% tina RDI. Salian ti éta, coklat poék ogé beunghar tambaga, beusi, sareng mangan ogé serat prebiotic.
  • alpukat- buah anu ngeunah sareng tuangeun ieu tiasa nyayogikeun anjeun magnesium 58mg anu sakitar 15% RDI. Buah ogé beunghar vitamin B, K, sareng sumber kalium anu saé.
  • Nutsare- ogé dikenal minangka salah sahiji sumber alami Magnesium L-threonate anu pangsaéna. 1-ounce porsi cashews gaduh 82mg magnesium anu 20% tina RDI.
  • Legumessuch- sakumaha kacang, lentil, chickpeas, sareng kacang kedelé anu beunghar mineral anu béda, kalebet magnesium. Salaku conto, hiji cangkir kacang anu dieusian ngandung 120mg magnesium, sareng éta 30% tina RDI.

Aya ogé pangan sanés sapertos Tofu, siki chia, siki waluh, lauk gajih, upami disebatkeun sababaraha. Konsultasi sareng ahli gizi anjeun pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal katuangan anu sugih ieu magnesium.

meuli magnésium L-threonate online

Bubuk magnésium L-threonate mangrupikeun ubar anu sayogi sayogi di toko fisik sareng online. Anjeun tiasa mésér ubar ieu tina kanyamanan di kantor anjeun atanapi bumi sareng ngantosan pangiriman anu kedah dilakukeun ku panyadia anu tiasa dipercaya dina waktos anu sesingkatna.

Taroskeun sareng dokter anjeun pikeun nungtun anjeun pikeun meunangkeun kualitas Magnesium L-threonate anu kualitas sareng ti anu ngajual reputable sareng ngalaman. Béda online Nootropics depot stock ubar ieu kalebet Walmart, Amazon, sareng vitamin Shoppe Magnesium L-threonate.

Aya ogé anu ngajual online anu sanés tapi teras ngalakukeun panilitian anjeun pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan ngajual Nootropic sateuacana sateuacan mesen. Mésér magnésium L-threonate kedah diurus kalayan ati-ati nalika nyandak kualitas murah, atanapi ubar palsu tiasa ngalaan anjeun sababaraha épék parna.

Maca ulasan Nootropics pikeun terang langkung seueur ngeunaan ngajual online Magnesium L-threonate di saluruh dunya. Ayeuna, magnésium L-threonate amazon sareng Magnesium L-threonate Walmart mangrupikeun sumber Nootropic anu paling populér. Toko online anu pangsaéna sabab ngamungkinkeun anjeun balanja pikeun anu sanés Suplemén Nootropic ngalangkungan telepon anjeun, laptop, atanapi tablet. Tingali sabaraha lila produk bakal dikirim ka dikirim ka lokasi anjeun sareng pilih tawaran anu pangsaéna pikeun anjeun.

singgetan

Magnésium mangrupikeun mineral anu penting pikeun ningkatkeun fungsi kognitif, ningkatkeun bobo, sareng ngirangan gejala sepuh otak ogé ningkatkeun sél awak sareng organ anu fungsina. Aya anu bénten sumber magnesium, ti pangobatan kana kadaharan alami. Kurangna magnésium ngalaan individu ka sababaraha kaayaan kaséhatan sapertos ADHD. Nanging, pamekaran Magnesium L-threonate ADHD mangrupikeun warta anu saé pikeun jalma anu kadar magnésium handap sabab kabuktosan janten ubar anu kuat pikeun gejala kakurangan mineral. Ubar ieu ogé dianggo pikeun kagunaan médis sanés sapertos ngagentos nyeri saatos operasi sareng naekeun tulang sareng kaséhatan otot.

Ningali rupa-rupa ulasan Magnesium L-threonate, anjeun tiasa sacara sah nyebatkeun éta mangrupikeun sumber anu paling ageung sumber magnesium. Magnesium L-threonate mangrupikeun ubar anu sah, tapi anjeun kedah nyandak éta kaayaan resep dokter pikeun hasil anu langkung saé. Ubar ieu sayogi di toko fisik atanapi online. Kungsi henteu nyaluyukeun dosis ka luhur atanapi ka handap tanpa nginpokeun ka dokter. Bisi aya efek samping ogé hubungi langsung ka obat. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal magnesium L-threonate sareng sanésna mésér nootropics, konsultasi sareng profesional médis.

 

Rujukan
  1. Sun, Q., Weinger, JG, Mao, F., & Liu, G. (2016). Pangaturan kapadetan sinaps struktural sareng fungsional ku L-threonate ngalangkungan modulasi konsentrasi magnésium intraneuronal. Neuropharmacology108, 426-439.
  2. Mazreku, IN, Ahmetaj, H., Aliko, V., Bislimi, K., Halili, F., & Halili, J. (2017). Aktivitas Catalase (CAT), ALT sareng AST dina Béda Organ tina Beurit Albino Swiss Diubaran ku Kalungguhan Asétat, Vitamin C sareng Magnesium-L-Threonate. Jurnal Panilitian Klinis & Diagnostik11(11).
  3. Mickley, GA, Hoxha, N., Luchsinger, JL, Rogers, MM, & Wiles, NR (2013). Magnésium dietary kronis-L-threonate ngagancangkeun punah sareng ngirangan pamulihan spontan tina rasa teu resep. Farmakologi Biokimia na Paripolah106, 16-26.
  4. Abumaria, N., Luo, L., Ahn, M., & Liu, G. (2013). Suplemén magnésium ningkatkeun pisah pola-spasial sareng nyegah kasieun teuing. Farmakologi Paripolah24(4), 255-263.

 

Daptar eusi

 

 

2019-09-09 suplemén
kosong
Ngeunaan wisepowder